MENÜ
2024. árpilis 23.
Béla
Cristiano Ronaldo beugrott a Ferrarihoz

Cristiano Ronaldo beugrott a Ferrarihoz

m4sport.hu, fotó: twitter.com

Gyűjteményébe most egy újabb Ferrari került az 599 GTO és az F12 Tour de France mellé.

Carlos Sainz kicsit talán másképp érezte, de összességében sikeres versenyhétvégén van túl a Ferrari, így elégedetten hagyták el Barcelonát. A vasárnap 7. helyen célba érő spanyol és 4.-ként záró csapattársa, Charles Leclerc hétfőn már vissza is tért a csapat maranellói bázisára, ahol a megszokott munkájukat egy illusztris vendég szakította félbe: Cristiano Ronaldo.

A Juventus gólvágója, aki úgy halmozza otthon az aranylabdákat, mint Lewis Hamilton a Pirelli pole-gumijait, nemcsak véletlenül kószált Maranellóban, hanem a bevásárlását intézte: jött hazavinni az 1,6 millió eurójába kerülő új Ferrari Monzáját…

És mivel kiemelt kliense az olasz autómárkának, ez nemcsak annyiból állt, hogy hozzávágták a limitált szériás új közértbejáró kocsijának kulcsát, előtte elvitték egy gyárlátogatásra is a sportautós részlegükre, majd az F1-esekkel is találkozhatott.

Ronaldo Mattia Binotto csapatfőnökkel is diskurált, Sainznak (aki nagy rajongója előző csapatának, a Real Madridnak) és Leclerc-nek egy dedikált mezt is adott ajándékba.

A közös fotón ő maga ugyan üres kézzel ácsorog, sajnálni azért nem kell, hogy nem kapott semmit. A Bugatti, Lamborghini és Mercedes modelleket, valamint egy McLaren Sennát is tartalmazó gyűjteményébe most egy újabb Ferrari került az 599 GTO és az F12 Tour de France mellé.