MENÜ
2024. árpilis 19.
Emma
Tökéletes esküvői helyszín  Baja legújabb szállodájában

Tökéletes esküvői helyszín Baja legújabb szállodájában

Takács Zsuzsa • fotó: Hotel Elizabeth

Két éve keltették új életre az egykori szállodát, mely modern, barátságos környezetével, megfizethető áraival egyre ismertebbé válik.

Jellegzetes rendezvényterme alkalmassá teszik akár 150 fős konferenciák megszervezésére, de esküvők, családi és baráti rendezvények, céges csapatépítő programok számára is ideális helyet biztosít. A nagyterem különlegessége a négy darab hatalmas, falat beborító akvárium, ez csodás hátteret teremt bármely rendezvényhez. A színvonalas megvalósításhoz a profi hang-és fénytechnika, kisszínpad is hozzájárul, a kényelmet pedig a szálloda által biztosított teljes körű catering szolgáltatás teszi teljessé.

A Hotel Elizabeth nagyon kedvelt esküvői-, lakodalmi helyszín, sőt újabban egyre többen itt tartják meg a polgári szertartást is. A házasulandó párok számára kényelmes megoldás, hogy az étterem – erre az alkalomra átalakított részén, hangulatos környezetben – helyben is kimondhatják a boldogító igent, de vannak, akik már napokkal korábban, szűk körben felkeresik az anyakönyvvezetőt, és már a hivatalos dokumentumok birtokában – kizárólag az ünnepség kedvéért – újraélik, mintegy „eljátsszák” a szertartást. Tavaly volt az első ilyen kihelyezett ceremónia, azóta egyre népszerűbb. A kisebb létszámtól kezdve akár 120 főig elegáns és kényelmes helyet biztosítanak, fontos szempont, hogy a násznép egy része a hotelben elszállásolható. Az esküvőre készülő pároknak mindenben segítenek, a menü összeállításától kezdve, a legapróbb részlet megtervezésééig. Előfordult az is, hogy egy közeli faluból érkező násznépet a hotel saját kisbuszával szállította az éjszaka folyamán, így az ünneplőknek nem kellett vezetni. Természetesen lehetőség van helyben, a hotelben is elszállásolni a vendégeket. Érdekesség, hogy már 2021-re is jegyeztek elő lakodalmakat, az idei évre is zsúfolt a naptár, de még van szabad hely a házasságra készülők számára.


A Hotel Elizabeth azonban több, mint csodás rendezvényhelyszín, hiszen 27 kétágyas szobával rendelkezik, mindegyikben légkondicionáló, televízió, ingyenes wifi szolgálja a vendégek kényelmét. A szállodához ingyenes, zárt, kamerával biztosított parkoló tartozik, a vendégek 24 órás recepció és svédasztalos reggeli várja. A hotel két darab saját kisbusszal rendelkezik, amelyek igény esetén szállítani tudják a vendégeket. Bármilyen családi, baráti, céges, csapatépítő, vagy hivatalos rendezvény, kísérőprogramok megszervezésében nyugodt szívvel rábízhatjuk magunkat a hotel szakembereire.


A 120 főbefogadó képességű étterem nem csak a szállóvendégeket szolgálja ki, de egyre népszerűbb a betérő ebéd- vagy vacsoravendégek körében. A kínálatból a tájjelegű ételek közül nem hiányozhatnak a bajai halételek, a vidékről érkező csoportok szinte kivétel nélkül megkóstolják a bajai halászlét. Szintén kedvelt a halfatányéros, ami harcsát, pontyot, süllőt kínál az ínyenceknek, roston és sörtésztában. Márciusra megújul az étlap, rövidesen ízletes vadételeket is fogyaszthatnak a vendégek, és természetesen továbbra is kínálják a tulajdonos kedvencét, a „betyárfalatokat”.


Az étteremhez kapcsolódó teraszon és grilludvar hangulatos partik, grillezések helyszíne lehet. A grilludvarban kemence, malacsütő, grillező és két bográcshely található, ahol tavaly nagy sikerű grillhétvégéket, pacalpéntekeket is tartottak. Itt egyébként a vendégek saját maguknak is főzhetnek, grillezhetnek, igény szerint felszolgálják számukra, és folyamatos kiszolgálást biztosítanak a hotel részéről. Ideális, hangulatos helyszín kisebb társaságok számára is, a grilludvarban kb. 18 főt, a terasz 40 fő befogadására alkalmas.

Címünk: 6500 Baja, Bokodi út 17-21.

Recepció telefon: 06 30/278-4506
E-mail: recepcio@hotelelizabeth.hu
Étterem, asztalfoglalás: 06 30/544-9770
Rendezvényszervezés, terembérlés:
Telefon: 06 30/316-6653
www.hotelelizabeth.hu