MENÜ
2020. december 1.
Elza

Pirospaprika-történelem

Dísznövény, kolera elleni szer és ellenállási jelkép volt, mielőtt a magyar gasztronómia egyik alapeleme lett.

Tejszínes kelbimbókrémleves: sült zöldségből készítve lesz a legfinomabb

A kelbimbó zöldség létére dúskál a fehérjében, érdemes minél többször az asztalra tenni.

Ki lesz az örökös ?

Ki fogja átvenni az uralkodás jogát a lemondása után, ugyanis nem Károly herceg a királynő kiszemeltje a feladatra.

Előkelő helyen a gulyásleves

A Tasteatlas a napokban közzétette a világ legjobb 100 ételének listáját, melyet 63 420 szavazat alapján állítottak össze.

Az e-aláírásé a jövő?

Már Ön is aláírhat a világ másik végéről: tények és tévhitek az e-aláírásról.

Kötelező lesz az elektronikus fizetési lehetőség biztosítása a boltokban

A jelenlegi közel 114 ezerről év végére 174 ezerre nőhet az elektronikus fizetést nyújtó fizikai vállalkozások száma.

Gyomnövényből leves? Igen!

Mutatjuk a tavasz egyik legjobb levesét, ami egy gyomnövényből készül, a csalánból.

Híres ételek, amelyek Budapesten születtek

Flódni, palócleves, hortobágyi húsos palacsinta.

Snidlinges-parmezános csalánpesto

A csalán önmagában nem egy nagy gasztronómiai élmény, tavasszal viszont szinte kötelező lenne a fogyasztása.

Egészséges és biztonságos munkahely

„Ez a járványhelyzet számunkra a 2020 év csapatépítő tréningje.”
További cikkek