MENÜ
2020. május 31.
Angéla, Petronella

A borosgazdák fuldokolnak

A gazdasági válság miatt az olcsó borok forgalma meg fog növekedni.

Borszőlőültetvények szerkezetátalakítását támogatják

A kincstár az egyéni terveket 70 000 000 EUR összeg erejéig hagyja jóvá.

A szőlő egyik legveszélyesebb kórokozója

A betegség ellen nincs hatékony védekezési módszer, a megelőzésre kell koncentrálni.

Hightech szőlészet és borászat

A szőlészet, borászat és élelmiszeripar legmodernebb gépei és technológiái.

A jövő traktora

Az Antonio Carraro TONY 9800 megtekinthető és ki is próbálható.

Újabb milliárdos fejlesztések a szekszárdi borvidéken

Az a cél, hogy a szekszárdi szőlő helyben legyen feldolgozva, és minél nagyobb hozzáadott értéket tartalmazzon.

Amit csak megelőzni lehet a szőlőben

Az aranyszínű sárgaság ellen az egyetlen esély a megelőzés.

Kutyákkal a pajzstetű ellen

A növényvédelemben is segít az ember legjobb barátja.

A mag nélküli szőlő a legkeresettebb

A mag nélküli szőlő kényelmét választják a kereskedők és a vásárlók is.

A szőlőtermesztők idei kilátásai

Az idei előrejelzés szőlő fajtakörre részletezve, borrégiós bontásban tartalmazza az árakra vonatkozó becslést.

Van, ahol nem is érdemes szüretelni

Rosszabb szőlőtermésre számítanak idén Szekszárdon.

Az átláthatóság érdekében változik a szőlőértékesítés

Az idei szürettől már az új szabályok szerint történik az értékesítés.
További cikkek