MENÜ
2018. november 14.
Aliz

A szőlő egyik legveszélyesebb kórokozója

A betegség ellen nincs hatékony védekezési módszer, a megelőzésre kell koncentrálni.

Hightech szőlészet és borászat

A szőlészet, borászat és élelmiszeripar legmodernebb gépei és technológiái.

A jövő traktora

Az Antonio Carraro TONY 9800 megtekinthető és ki is próbálható.

Újabb milliárdos fejlesztések a szekszárdi borvidéken

Az a cél, hogy a szekszárdi szőlő helyben legyen feldolgozva, és minél nagyobb hozzáadott értéket tartalmazzon.

Amit csak megelőzni lehet a szőlőben

Az aranyszínű sárgaság ellen az egyetlen esély a megelőzés.

Kutyákkal a pajzstetű ellen

A növényvédelemben is segít az ember legjobb barátja.

A mag nélküli szőlő a legkeresettebb

A mag nélküli szőlő kényelmét választják a kereskedők és a vásárlók is.

A szőlőtermesztők idei kilátásai

Az idei előrejelzés szőlő fajtakörre részletezve, borrégiós bontásban tartalmazza az árakra vonatkozó becslést.

Van, ahol nem is érdemes szüretelni

Rosszabb szőlőtermésre számítanak idén Szekszárdon.

Az átláthatóság érdekében változik a szőlőértékesítés

Az idei szürettől már az új szabályok szerint történik az értékesítés.

A magyar borfogyasztás távlatai

Növekszik a magyar borexport, olasz import borból pedig egyre kevesebb érkezik hazánkba.

Nemzetközi Szőlő Szaporítóanyag Termelői Konferencia és Kiállítás

A konferencia nyelve magyar, az idegen nyelvű előadásokat tolmács segítségével fordítjuk.

Hogyan változik a szekszárdi bikavér?

A 2016/17-es borpiaci évtől változik a szekszárdi bikavér összetétele.
További cikkek