MENÜ
2021. január 24.
Timót

Pálinkával indítják a reggelt

A vendégeknek nem volt különösebb kifogásuk, szívesen kipróbálták az új menüt.

Brill Pálinkaház, a szőlő- és törkölypálinkák mestere

„Kategória-győztes lett a Kékfrankos Szőlő 2019, a Jázmin Szőlő Törköly 2020 és az Érlelt Kadarka Törköly 2007, amit legnagyobb örömünkre Magyarország legjobb pálinkájának is megválasztottak."

A Brill érlelt kadarka törkölypálinkája lett az idei év nyertese

A versenyre rekordmennyiségű, több mint 400 tétellel nevezett 48 pálinkaház.

A pálinkafőzés és a magyar identitás

A kormány tovább harcol az adómentes pálinkáért.

Rossz idők járnak a pálinkafőzdékre

Az intézkedés 5-6 milliárd forintos költségvetési adóbevétel-kiesést eredményezett.

Kevesebb pálinka készül?

A gyümölcsök nagy része szétrohadt, a maradék ára az egekben.

Sok baj van a pálinkafőzéssel

Sokan a literenként mindössze hétszáz forintos költség alól is kibújnak.

Pálinkás József csalódott az egész magyar értelmiségben

Nem először ad hangot véleményének az MTA kutatóhálózatának kormányzati átalakítási szándéka kapcsán.

Fürdenek a magyarok a házi pálinkában

Tavaly nagyjából 2500 főzőberendezést vettek nyilvántartásba az országban.

„Az autonóm középosztály nyomokban létezik"

Szerinte az ösztönökre ható politika hosszabb távon nem működik.
További cikkek