MENÜ
2024. árpilis 26.
Ervin
Kemény tavasz vár a paksi csapatra

Kemény tavasz vár a paksi csapatra

rangado.24.hu • fotó: paksifc.hu

Fejest, Remilit és Simont is felmentette az edzések alól a Paks.

A rövidke téli pihenőt követően a Paksi FC játékosai pénteken és szombaton orvosi vizsgálatokon vettek részt, majd vasárnap kora délután kellett megjelenniük először a stadion öltözőjében, hogy elkezdjék a felkészülést a január végén újrainduló 2019–2020-as magyar futballszezon tavaszi etapjára.

A klubhonlap beszámolója szerint az előírt 14 órás időpontra mindenki megérkezett, és az átöltözést követően edzésre felkészülve várta a kezdést. Az első tréning Haraszti Zsolt ügyvezető és Osztermájer Gábor vezetőedző idényindító beszédét követően kezdődött. Mivel egészen biztos, hogy kemény tavasz vár a csapatra, a paksi játékosok a jövő szerdán induló törökországi edzőtáborig minden nap tréningeznek majd.

Becsülettel végigcsináltuk a szünetre kapott edzéstervet, hogy a rövidke felkészülés ne az erőnléttel visszanyerésével teljen. A mai nappal pedig ismét belevágtunk a közepébe, garantált, hogy mindenki azért fog dolgozni, hogy szebb és sikerekkel teljes tavaszt produkáljunk – fogalmazott Osváth Attila az első erősítés előtti percekben.

A paksifc.hu hozzáteszi: Fejes Andrást, Remili Mohamedet és Simon Ádámot a klubvezetés és a szakmai stáb felmentette az edzéslátogatások alól.