Tam_Bau
MENÜ
2019. október 23.
Közt.kikiált., Gyöngyi
Igazi szívember és nagyszerű kapus

Igazi szívember és nagyszerű kapus

24.hu

Mikler: Látszik rajtam, hogy végem van.

Bár a Telekom Veszprém az idény korábbi szakaszában a két bajnokin és a kupadöntőben is kikapott a Mol-Pick Szegedtől, a bajnoki döntőben sikerült visszavágni, és az aranyérem sorsa már a 11 góllal megnyert első meccsen eldőlt.

A visszavágón a Szeged három gólnál többel egyszer sem vezetett, úgyhogy semmi sem veszélyeztette a veszprémi ünnepet. A bajnokcsapatból többen is utolsó meccsüket játszották, a visszavonuló Nagy László mellett Momir Ilic, valamint a Szegedre távozó Mikler Roland is.

Mikler igazi profi módjára nem foglalkozott azzal, hogy jövőre már a mostani ellenfél lesz a munkaadója, a döntő mindkét meccsén remekül védett, a veszprémi szurkolók pedig egy emberként skandálták neki, hogy „Gyere vissza!”.

Hú, nagyon nehéz most megszólalni, nem tudok mit mondani. Köszönöm szépen, nagyon jólesik a szurkolók szeretete. Ezt az öt évet külön köszönöm, elraktározom a szívemben. Még mindig nem akarok búcsúzkodni, mert a legfontosabb hét, a Bajnokok Ligája négyes döntője előttünk van. Ez a mai nap egy örök emlék, azt gondolom, látszik rajtam, hogy végem van – nyilatkozta Mikler az M4 Sportnak a döntő után.

A Mikler által is említett BL négyes döntő elődöntőjében a Veszprém szombat délután a lengyel Kielcével találkozik, és ha sikerrel veszi azt az akadályt, akkor jöhet a Barcelona-Vardar párharc győztese.