MENÜ
2024. árpilis 19.
Emma
Három éven belül kétszer lett milliárdos

Három éven belül kétszer lett milliárdos

vezess.hu

A szerencsés férfi mindkét alkalommal 4 millió dollárral (1,26 milliárd forinttal) lett gazdagabb.

Mark Clark minden bizonnyal a világ egyik legszerencsésebb embere. Az 50 éves michigani férfi három év leforgása alatt kétszer is nagy összeget nyert az állami lottón. Először 2017 decemberében mosolygott rá Fortuna, ekkor négymillió dollárt (1,26 milliárd forintot) nyert egy benzinkúton vásárolt sorsjeggyel.

Három éven belül kétszer lett milliárdos a lottón egy férfi 1
A férfi akkor éppen üzemanyagot szállított a benzinkútra. Miután megtudta, hogy nyert, a munkát még befejezte, de hamar kilépett a cégtől, és elment horgászni. Így telt élete egészen a közelmúltig: áprilisban újra vett egy szelvényt, és kiderült, hogy újabb négymillió dollárral lett gazdagabb.

“Nem hinné az ember, hogy egy napon milliókat fog nyerni, azt pedig még kevésbé gondolja, hogy mindez másodjára is megtörténik. Nehéz szavakba önteni, mit is érzek jelenleg. Volt pár hullámvölgy az életemben, de jelenleg minden rendben van” – mondta a boldog nyertes.

Mark 2,5 milliárd forintos lottónyereményének nagy részét egy összegben vette fel. A nyertes nem árulta el, mit csinál a nyereménnyel, az azonban biztos, hogy ennyi pénzt változatos módon el lehet költeni.