MENÜ
2024. árpilis 29.
Péter
Egyszerre végezte el az egyetemet az angol négyes ikrek három tagja

Egyszerre végezte el az egyetemet az angol négyes ikrek három tagja

szmo.hu

Ugyanazon az egyetemen végeztek, mint az anyjuk, őt követik a nővéri pályán.

A 21 éves ikrek, Anjel, Aneetta és Aleena Shibu Mathew most végeztek a Suffolki Egyetemen, ahol három évig tanultak nővérnek. Minderre az édesanyjuk, Joby inspirálta őket, aki 2017-ben végezte el ugyanezt a nővérképzést, most már az ipswich-i kórházban dolgozik. A negyedik iker, Aneesha pszichoterapeutaként végzett a University of East Anglián, természetesen ő is részt vett a nővérei diplomaosztóján.

Az ikrek 2000-ben születtek, ezután a szüleik Angliába költöztek 2007-ben, ahova a lányok 2008-ban követték őket. Eredetileg India déli részéről származnak, ahol az anya, Joby már megszerezte a nővéri képesítést, ami után dolgozott is Indiában és a Közel-Keleten. A briteknél viszont újabb képesítést szerzett 2014 és 2017 között.

Az egyik lánya megkérdezte, hogy mikor hordhat ő is köpenyt, azóta eljött ez a nap.
A három iker most ugyanott dolgozik nővérként, ahol az édesanyjuk, Anjel a kardiológián, Aneetta a szívsebészeten, Aleena pedig az alvástudományon. Ez utóbbi az a kórházi tevékenység, amikor a beteg agytevékenységét éjjel, alvás közben vizsgálják az orvosok.
A lányok elmondták, hogy nem volt könnyű leküzdeni az egyetem nehézségeit, de nagyon örülnek, hogy egyszerre megcsinálták. Továbbá azt is remekül élik meg, hogy tudják egymást segíteni a hétköznapokban, különösen fontos volt ez nekik a koronavírus idején, amikor hatalmas teher nehezedett az egészségügyre. Végezetül anyjukat dicsérték, akire nagyon büszkék, hogy el tudta végezni a képzést amellett, hogy felnevelte őket.