MENÜ
2024. árpilis 23.
Béla
Egy elszabadult lovat ütött el...

Egy elszabadult lovat ütött el...

ma.hu, fotó: borsonline.hu

...egy vétlen autós Szekszárdon, az állat gazdái meg akarták lincselni a sofőrt.

Imre és felesége egy szekszárdi utcán autóztak, amikor egy ló rohant neki a kocsijuknak. „Egy útjavítás miatt lassítottam, mert szembeforgalom volt, negyvennel, ha haladtam. Egy másodperc alatt történt az egész: már csak azt láttuk, hogy egy lófej nekicsapódik a szélvédőnek, majd rögtön egy házból kirohannak, és ordítják: megölünk, ez a ló félmillióba került, fizessétek ki” – mesélte a Borsnak a sofőr. Az egyre nagyobb tömegben kisereglő család életveszélyes fenyegetőzésbe kezdett.

Már a fejünk levágásával fenyegettek és azzal, hogy hozzák a machetét, szegény feleségem bent sikoltott és sírt a kocsiban. A bezárt ajtót feltörték a feleségem oldalán. Nem gondolkoztam, ellökdöstem onnan őket, és próbáltam kimenekíteni a feleségem. A legfontosabb az volt, hogy őt ne verjék agyon – mondta a férfi. Miközben kiszedte feleségét az autóból, Imrét folyamatosan támadták, kétszer hátba rúgták.

Az egyre feszültebb helyzetnek az vetett véget, hogy két polgárőr közbeavatkozott, majd a rendőrök is megérkeztek a helyszínre. A rendőrség szabálysértési eljárást kezdeményezett, közleményükben ők is elmondták: a nyitott ajtón keresztül, emberi felügyelet nélkül rohant ki a ló féktávolságon belülre – írja a Bors.