MENÜ
2024. árpilis 25.
Márk
Bútorokat rendelt a netről a kétéves kisfiú

Bútorokat rendelt a netről a kétéves kisfiú

szmo.hu • fotó: pixabay.com

Közel 700 ezer forintért rendelt bútort anyja okostelefonjával egy pelenkás kisgyerek.

A 22 hónapos Ayaansh Kumar még pelenkás, de máris nagyon belejött az online vásárlásba. A New Jersey-ben élő kisgyerek kétezer dollár (több mint hatszáz ezer forint) értékben rendelt bútort édesanyja mobiljáról - írja az NBC New York.

Édesanyja, Madhu Kumar létrehozott egy kosarat a telefonján, de soha nem ellenőrizte. Amikor a héten elkezdték szállítani a bútorokat, megkérdezte a férjét és két nagyobb gyermekét: Ki rendelte ezt?

„Nekem egy vagy kettő kell, miért kellene négy?” - mondta csodálkozva az anyuka, Madhu.

A csomag alig fért be a bejárati ajtón. Kiderült, hogy a kis Ayaansh volt az, aki székeket, virágtartókat és más háztartási cikkeket vásárolt, amelyeket az édesanyja kinézett az új otthonukba.

„Olyan kicsi és aranyos, csak nevettünk, hogy ő rendelte ezeket” - nyilatkozta a család.

Amióta 2020 áprilisában megszületett, a legfiatalabb Kumar otthonról figyelte két idősebb testvérét és szüleit, ahogy dolgoznak, iskolába járnak és online vásárolnak. Úgy tűnik, nagyon jó megfigyelő.

Ayaansh tudja, hogy mit csinál. Az NBC New York egyik riportere letesztelte: telefonját használva képes volt bezárni a naptár alkalmazást, e-mailt küldeni a riporter édesanyjának, majd átnézni a névjegyeket.

„A továbbiakban kemény jelszavakat vagy arcfelismerést fogunk beiktatni, hogy amikor felveszi a telefont, lezárt állapotban találja” - mondta az apja. A szülők megvárják, amíg az összes doboz megérkezik, majd visszaviszik a termékeket a helyi bútorüzletbe, ahol teljes visszatérítést kapnak. De a család valószínűleg megtart néhány dolgot, hogy emlékeztessék őket kisgyermekük első online vásárlására.