MENÜ
2024. árpilis 25.
Márk
Bilincsben vitték el a strandról a fürdőruhája miatt

Bilincsben vitték el a strandról a fürdőruhája miatt

nlc.hu nyomán, fotó: heavy.com

Az amerikai Myrtle Beachen tilos a kihívó fürdőruha viselése, ezért egy tangás nőt bilincsben vittek el a strandról.

Fürdőruhája miatt vittek el egy strandolót a rendőrök a dél-karolinai Myrtle Beach partjáról. Az ismert akrobata és előadóművész, Sam Panda tangája nem tetszett valamelyik strandolónak, ezért hívta a rendőröket, akik megbilincselték a fiatal nőt.

Myrtle Beachen tilos meztelenül vagy túlságosan kihívó fürdőruhában strandolni, és ebbe a kategóriába tartozik a tanga is. Sam Panda értetlenül állt az intézkedés előtt, az esetről készült videóban azt mondja, hogy mindig ezt viseli a strandon.

A szokatlan tengerparti dress code megítélésétől függetlenül egészen meglepő a rendőrök türelme és hozzáállása: előveszik a jogszabálygyűjteményt, és felolvassák a vonatkozó részt, majd később még a rendőrautóban is megpróbálják elmagyarázni, mi volt a gond. Nem csak állnak, és várják telefonon az utasításokat a főnöktől.

A rendőrség az eset után közölte, hogy azért intézkedtek, mert bejelentést kaptak arról, hogy két nő tangát visel, egyikük pedig átlátszó felsőben van. Sam Pandát végül nem tartóztatták le, szabadon távozhatott.