Tam_Bau
MENÜ
2024. július 16.
Valter
Az idei trend: zöld konyhabútor

Az idei trend: zöld konyhabútor

elle.hu

A zöld szín megfelelő árnyalatával elérhetjük, hogy az otthonunk a nyugalom szigete legyen.

A zöld szín 2024-ben hatalmas népszerűségnek örvend a lakberendezésben, a fürdőszobától kezdve egészen a konyháig bárhol megjelenhet, ráadásul millió formában és árnyalatban. Ha te is kipróbálnád ezt a trendszínt, miért ne kezdenéd rögtön abban a helyiségben, ahol valószínűleg a legtöbbször fordulsz meg egy nap?

A zöld egy rendkívül sokoldalú szín, a megfelelő árnyalattal elérhetjük, hogy az otthonunk a nyugalom szigete legyen, vagy pont ellenkezőleg, vibrálóvá és életteltelivé varázsolhatjuk azt.

Olíva Ez az árnyalat rendkívül sokoldalúan felhasználható! Márvány munkalappal és arany/réz/ezüst/fekete kiegészítőkkel modern és elegáns hatást érhetünk el, míg sok természetes színnel és fa burkolattal rusztikus hangulatot csempészhetünk a lakásunkba.

Smaragd Vibráló, élénk, vidám: kell ennél több? Ráadásul zseniálisan variálható más színekkel, ha még játékosabb, egyedibb megjelenésre vágysz.

Erdő Ne félj a zöld különböző árnyalatait keverni! Pont ez az, amitől olyan érzésed lesz, mintha egy dús, vadregényes erdőben sétálnál nap mint nap.

Bazsalikom Te is a pasztell szerelmese vagy? A világos bazsalikom zöld biztosan elvarázsol majd. Visszafogott, nőies, kellemes, mégsem unalmas vagy egyhangú!