MENÜ
2024. árpilis 28.
Valéria
Andrea Bocelli 11 éves lánya filmszerepben

Andrea Bocelli 11 éves lánya filmszerepben

index.hu

A Cabrini című filmben, amely az Egyesült Államokban 2024. március 8-án fog debütálni.

Virginia Bocelli, Andrea Bocelli harmadik lánya hamarosan a filmvásznon debütál. A 11 éves kislány két éve már színészként szerepelt a Doki – A te kezedben című sorozatban, most pedig egy filmben is feltűnik. A Cabrini című mozifilm március 8-án debütál az Egyesült Államokban.

A szereplők között van John Lithgow (hatszoros Emmy-, kétszeres Golden Globe-nyertes, akinek a Hírességek sétányán csillaga szerepel), Giancarlo Giannini, David Morse és Cristiana dell’Anna. A film bemutatja a híres római katolikus misszionárius és későbbi Cabrini Szent Franciska életét és az Egyesült Államokban végzett munkásságát.

VIRGINIA AZ APJÁVAL, ANDREA BOCELLIVEL EGYÜTT ÉNEKLI A FILM BETÉTDALÁT.

A Dare To Be című dal a hit és a kitartás erejét szimbolizálja. Andrea olaszul, lánya angolul ereszti ki a hangját. A zene február 23-tól elérhető minden digitális zenei platformon.

A hetedik osztályos Virginia sokoldalú tehetség: énekel, zongorázik, tornász (regionális ritmikusgimnasztika-bajnok). Édesapja segítségével pedig nemzetközi szinten is egyre ismertebb. Tavaly debütált aThe Chrismas Family című karácsonyi album, amelyet édesapjával, Andreával és testvérével, Matteóval közösen készítettek.