MENÜ
2024. árpilis 28.
Valéria
Álmodjon borosüvegben

Álmodjon borosüvegben

blikk.hu

Első ránézésre kicsinek tűnhet, de belül hat ember számára elegendő hely van.

 

A „világ legnagyobb borosüvegének” nevezett szálloda, a Kabir BNB 2019-ben nyitotta meg kapuit, ha úgy tetszik az üvegnek akkor pattant ki a dugója, azóta pedig emberek százai rohamozták meg a szokatlan külsejű indiai hotelt. A Chittorgarh erőd közelében található szálloda első ránézésre kicsinek tűnhet, de belül hat ember számára elegendő hely van a kényelmes alváshoz. A belseje pedig éppoly feltűnő, mint a külseje.

A palack egyik hálószobája piros hangulatvilágítást kapott, egy másikban pedig sörösüvegek díszítik a falat. A világ legnagyobb borosüvegében persze étkező is található, ami pont úgy néz ki, mint egy bambuszkunyhó, ugyanis a falait műfűvel vették körbe.

A szokatlan szállodához egy szabadtéri terasz is tartozik, ahol a vendégek kedvükre pihenhetnek, a sötétvörös borosüveget kívülről egy fénysor borítja, amely sötétedés után világítani kezd, emiatt pedig pont úgy néz ki, mint egy hatalmas palack merlot.

A különleges élményre vágyó vendégek hihetetlenül nagyszerű áron juthatnak hozzá a boros kikapcsolódáshoz, ugyanis éjszakánként 33 fontért, azaz kb. 14 ezer forintért foglalhatnak helyet maguknak.