Tam_Bau
MENÜ
2020. szeptember 27.
Adalbert
Aki megtalálja az elrejtett Passatot, hazaviheti

Aki megtalálja az elrejtett Passatot, hazaviheti

totalcar.hu

A Volkswagen elrejtett egy Passatot a svéd hegyekben. Azé, aki megtalálja

Valahol a havas svéd vidéken, egy üvegkonténerben áll egy Passat Alltrack, aminek első tulajdonosa az a kalandor lesz, aki megtalálja. A Volkswagen svéd részlege találta ki ezt a kicsit Indiana Jones-os, kicsit csipkerózsikás játékot, ami persze egy reklám, de annak legalább elég jó.

Az eddigiek alapján jópofa a svéd Volkswagen húzása. Egy síklubbal álltak össze, hogy egy tükröződő, azaz drónról is nehezen kiszúrható (bár ha úgy ki van világítva sötétben, ahogy a promóciós anyagaikban látni, sokkal könnyebb a játék) kalitkába rejtsék a Passat Alltrack 4Motiont valahova, ahova gyalog legfeljebb léccel a lábán juthat el az ember. De akár egy összkerekes kombival is járható az út, a játék lényege ugyanis, hogy a nyertes majd simán legurul a téli álmából ébresztett Passattal a havas hegyről - így lesz teljes a kampány reklámértéke.

A játék január 21-ig él, a kalandoroknak addig van idejük, hogy ebből a videóból és a szervezők által apránként elszórt információk alapján megtalálják az autót. Utóbbi nélkül aligha találnának rá addig a 450 ezer négyzetkilométeres Svédországban. Szóval a svéd volkswagenesek a napokban a mindenféle netes felületeiken rejtenek el apró infókat, amik együtt kiadják majd, hol pihen a szabadon elvihető Passat.