MENÜ
2020. március 30.
Zalán
A Spinner Hungária Kft. óvja dolgozóit a járvány idején (I.)

A Spinner Hungária Kft. óvja dolgozóit a járvány idején (I.)

SPINNER Hungária Kft.

A folyamatos termelés váltott műszakban biztosított.

A SPINNER Hungária Kft. 22 éve működik Szekszárdon, ahol világszínvonalú gépparkkal, kiválóan képzett munkatársakkal, nagy pontosságot igénylő, nagyfrekvenciás kábelcsatlakozók gyártásával foglalkozik. Az anyacéget mérnökirodaként Dr. Georg Spinner alapította 1946-ban, akinek nevét viseli a világszerte elterjedt koaxiális 7-16 nagyfrekvenciás kábelcsatlakozó. A több, mint száz főt foglalkoztató cégnél fontos intézkedéseket tettek, hogy a koronavírus-járvány idején védjék dolgozóikat, biztosítani tudják a termelés folytonosságát a három üzemcsarnokban, illetve az adminisztratív területen.

A veszélyhelyzetben megtettük a szükséges óvintézkedéseket a dolgozók egészsége és biztonsága védelmében. Belső utasításokat adtunk ki, tájékoztató anyagokat készítettünk, nagyon fontosnak tartjuk a folyamatos tájékoztatást. Pontos belső szabályrendszert dolgoztunk ki a munkatársak számára, mit és hogyan kell tenniük saját maguk és kollégáik védelmében. Elegendő mennyiségben rendelkezésre áll fertőtlenítőszer, védőmaszk, ezen felül az üzemekben és az irodaépületben is folyamatos fertőtlenítést biztosítunk.
A gyártásban lévő dolgozók jelenleg is váltott műszakban dolgoznak, biztosított a folyamatos termelés. Aki tud otthonról dolgozni, az otthoni munkát végez. Az irodai dolgozók közül van olyan részleg, ahol ketten dolgoznak, ők váltásban jönnek, megfelezve a munkaidőt, hogy ne érintkezzenek egymással. Ugyanez igaz a többi szellemi területre is.
A cégnél figyelembe vettük a gyerekes munkavállalók problémáját, egyeztetve velük, megtaláltuk mindenki számára az optimális megoldást.

Mindig vállalatunk legnagyobb értékének tekintettük kollégáinkat, tudásuk, szakértelmük határozza meg cégünk valódi arculatát. Minden lehetséges óvintézkedést elkövetünk azért, hogy egészségben, biztonságban dolgozhassanak munkatársaink, megfelelő környezetet biztosítsunk a mostani különleges járványhelyzet idején is.