MENÜ
2019. március 20.
Klaudia

Czikkhalas Kft., a halgazdálkodás szakértője

A ponty pozíciója megingathatalan a tradicionális halfogyasztók körében.

Harc a zsebkendőnyi szigetért

Akkora sziget, mint egy budapesti irodaház, de négy kocsma van rajta.

Videóra veszik titkainkat

Így kémkedik utánunk az okostévénk, laptopunk. 

Olcsóbban kerül hal az asztalra

A pontynál ugyan csak néhány száz forint a csökkenés, de a lazacnál már inkább érzékelhető.

Halászzsákmány helyett

Az állatok védelme és a vegetáriánus élet jegyében demonstráltak Franciaországban.

Járulék a vízhasználat után

Egy uniós rendelkezés miatt több százmillió forint díjat kell befizetniük a vízhasználóknak.

Miért esélytelen, hogy balatoni halat együnk a Balatonnál?

Nem lehet balatoni halat kapni a Balaton parti éttermekben, sütödékben.

Orvhalászat, akkumulátorral

Az orvhalászok pénteken ültek gumicsónakba Szakály közelében.

A világ egy főre eső halfogyasztása 20 kiló évente

Ez köszönhető a halgazdálkodás terjedésének, egyes népszerű fajták bőséges elérhetőségének.

Amur, az ízletes orosz torpedó

Izmos, nagy testű halunk az amur, nevét Oroszország és Kína határfolyójáról, az Amurról kapta.

Kecsegét a Dunába, Tiszába!

Néhány héten belül több mint 6 tonna kecsegét telepítenek a Dunába és a Tiszába.
További cikkek