Tam_Bau
MENÜ
2024. május 3.
Tímea, Irma
PureWet Víztechnikai Szaküzlet: minden, ami víz

PureWet Víztechnikai Szaküzlet: minden, ami víz

PureWet Szaküzlet

Víztisztítók, vízlágyítók, vízadagolók, öntözőberendezések és medencetechnika széles választéka

Az egészséges, tiszta ivóvíz, a környezetbarát megoldások, és modern víz- és szennyvízkezelési technológiák – mindez alapvető elvárás nem csak az új lakásépítések, de felújítások, korszerűsítések esetén is. Ennek jegyében várja vásárlóit a PureWet Víztechnikai Szaküzlet Szekszárdon, a Rákóczi utca 42. szám alatt.

A Szekszárd főutcáján található üzlet tulajdonosa a Kriger-Házak Kft. ügyvezetője, Takács István saját szakmai tapasztalata alapján alakította ki a kínálatot. A cég 2007-ben alakult, elsősorban családi házak, irodák, csarnokok tervezésével, komplett kivitelezésével foglalkozik. Tevékenysége során gyakran tapasztalta gépészeti oldalon, hogy az ivóvíz nem megfelelő minőségű. Ennek a problémának a megoldására alakította ki ezt a víztechnikai szaküzletet. Itt szakembereket és magánszemélyeket egyaránt kiszolgálnak és igény esetén szaktanáccsal látnak el.

A PureWet Szaküzlet kínálatában megtalálható a víztisztító berendezések széles palettája, az egyszerű víztisztító kancsótól, a pult feletti és a pult alatti készülékek egyaránt megoldást jelenthetnek. Pult feletti aktív szénszűrős készülék egyszerűen csatlakoztatható a csapra, szakértelmet nem igényel. A pult alatti fordított ozmózis-rendszerű víztisztítónál egy membrán végzi a munka oroszlán részét, ami megtisztítja a nehézfémektől, növényvédő szer- és gyógyszermaradványoktól is ivóvizünket. Lényeges, hogy az üzletben egységcsomagot vásárolhatunk meg, ezért a beszerelés és beüzemelés házilagosan is elvégezhető, nem igényel különös szakértelmet. A környezetvédelmi szempontokat is szem előtt tartva, nem árt mérlegelni a vásárolt pet-palackos ivóvíz otthonunkba történő szállítását, tárolását, a műanyagból kioldódó vegyi anyagok és a felhalmozódó, környezetszennyező műanyag-hulladékok negatív hatását.
A vízlágyító berendezések alkalmazásán Szekszárdon és környékén szintén érdemes elgondolkodni. Megvásárolhatók 12-18-30 literes vízlágyító készülékek, melyek működése automatikus, nem igényel nagy szaktudású beszerelést, beüzemelést és karbantartást, így ár-értékarányosan nagyon megéri ez a választás. A vevő saját maga is képes beállítani, és ami fontos, nem kell a háztartási gépeket pluszban vízlágyításra szolgáló szerekkel kezelni (pl. mosogatógép, mosógép). Az üzletben széles kínálatban kaphatók vízadagolók is. Ezek nagy előnye, hogy a meglevő vízhálózatra csatlakoztathatók, fordított ozmózis szűrő berendezéssel ellátott, hideg-meleg és szobahőmérsékletű víz készítésére alkalmasak, kiválthatják a palackos vízadagolókat. Egészségügyi intézményekben, iskolákban, üzemekben, irodákban optimális a használatuk, mert nem kell újratölteni, és a fertőtlenítésük is könnyedén elvégezhető.

A víztisztító és lágyító készülékek mellett forgalmaznak még öntözéstechnikát. Minden, ami az öntözéshez kell, itt megtalálható. Legyen szó egyszerű tömlős öntözésről, vagy teljesen automatizált szórófejes, csepegtető öntözésről. Ezekhez minden tartozék, így csövek, csepegtető rendszerek, idomok, szórófejek, mágnesszelepek, computerek, vezetékek egyaránt elérhetők.

Ezen kívül medence technikával is foglalkoznak, legyen szó puha- és merevfalú medencékről, de akár komplett betonfalú medencét is építenek. Az üzletben megvásárolhatók medence tisztítószerek, vegyszerek, tartozékok, szivattyúk, teljes gépészeti rendszerek, csövek, idomok. Az üzletben kaphatók, háztartási kisgépek, szódagépek és patronok, valamint vízlágyító só is, kedvező áron.

A személyes vásárlás mellett webshopjuk a www.purewet.hu, vagy a www.ontozni.hu, címen érhető el.

 

PureWet Szaküzlet
7100 Szekszárd, Rákóczi u. 42.
Tel.: 06 20/257-5181
purewetvizkezelo@gmail.com