MENÜ
2023. február 7.
Tódor, Rómeó
„Nosza, tartóztassanak le!”

„Nosza, tartóztassanak le!”

24.hu

Ivana Knoll, a horvát influenszer eddig nagy feltűnést keltett a világbajnokság mérkőzésein.

Miközben a szivárványos jelképekkel érkező szurkolókat kivezetik vagy be sem engedik a stadionokba, és sokan arra panaszkodnak, milyen nehéz úgy futballmérkőzésre készülni, hogy nem ihatnak alkoholt, van egy drukker, aki dacol a katari szabályokkal és törvényekkel. Sőt, azt mondja, ha a tettei letartóztatást vonnak maga után, akkor nosza, vegyék őrizetbe!
Ivana Knoll, a horvát influenszer eddig nagy feltűnést keltett a világbajnokság mérkőzésein, a modell ruháival és bikinijével beizzította a közösségi oldalakat. A 30 éves drukker a horvátok mindhárom mérkőzését élőben nézte meg, és fittyet hányt a közel-keleti ország szigorú öltözködési szabályainak.

Pedig a helyi turisztikai hatósága szerint a Katarba látogatóknak „tiszteletet kell tanúsítaniuk a helyi kultúra iránt azáltal, hogy kerülik a túlzottan kihívó ruházatot”, és az ajánlások szerint a férfiaknak és a nőknek egyaránt ajánlott eltakarniuk a térdüket és a vállukat.

Ivana Knoll azonban dacolt az emírség szabályaival, az egykori Miss Horvátország a nyitó meccsen egy szűk, fehér és piros kockás ruhában pózolt a lelátón.

A Kanada elleni második mérkőzésen már sokkal merészebb, rövidebb ruhát viselt, amely nem takarta a karját vagy a lábát.

„A helyiek megerősítettek abban, hogy azt viselhetek, amit csak akarok. Nem tudtam, hogy a tengerparti, bikinis videóm ekkora siker lesz, most az egész ország erről beszél. Itt mindenki ismer, és láttam, hogy elfogadtak” – nyilatkozta a TMZ Sportsnak.