Tam_Bau
MENÜ
2024. március 29.
Auguszta
Modern és időtálló trendek a fürdőszobában

Modern és időtálló trendek a fürdőszobában

ingatlantajolo.hu

Ilyen lesz a legtrendibb fürdőszoba 2020-ban.

Hamarosan itt a tavasz, a felújítások időszaka. Addig is míg megérkezik, érdemes már most pontos tervet készíteni, ha nem akarjuk, hogy a munkálatok nyárra is elhúzódjanak. Ahhoz, hogy tervet tudjunk készíteni jó, ha ismerjük a legfrissebb trendeket. Mai cikkünkben azokra gondoltunk, akik a fürdőszoba felújítását tervezték az új évre. Nekik hoztuk el a legfrissebb, ugyanakkor időtálló trendeket, melyekben még hosszú évekig örömüket lelhetik majd. Az új évben ugyanis az otthonosság, a természetesség és a funkcionalitás kerül előtérbe a fürdőszobákban.

Képeket a falra!

Minden bizonnyal ez a legegyszerűbb, leggyorsabb és egyúttal legolcsóbb trend, amit még az is meg tud valósítani, aki nem is tervezett fürdőszobafelújítást az idei évre. Aki pedig komplett felújítást tervez jó, ha nem felejti el még most felírni, hogy néhány képet is érdemes lesz beszerezni az új fürdőszoba stílusában és színeivel harmóniában.

 

 A duplamosdó sosem megy ki a divatból

Már valószínűleg az idejét sem tudjuk megmondani, hogy a duplamosdó mikor jött divatba, de úgy látszik örökre velünk marad. Azokba a fürdőszobákba, ahol elég hely van hozzá, egész egyszerűen praktikus okokból kötelező. 2020-ban a lebegő változat lesz az igazán trendi.

 

 Zöld minden mennyiségben

Lehet, hogy 2020 színe a klasszikus kék, de a fürdőszobákban akkor is a zöld lesz a nyerő. Különösen igaz ez azokban az ablakos fürdőszobákban, melyek a természetre néznek, és azokban is, ahol lehetőségünk van néhány szobanövényt elhelyezni. Ha a fürdőszobánknak nincs ablaka, akkor is érdemes kipróbálni a zöldet a falakon, kezdésnek mondjuk csak egy kisebb felületen.

 

Spa-érzés otthonos formában

A spa-érzés is régi trend a fürdőszobákban, de idén sokkal otthonosabb formában jelenik meg, sok fafelülettel, természetes anyagokkal, zöld növényekkel.

 

Fehér helyett melegebb árnyalatok

A fehér és fa fürdőszobák még mindig nagyon menők, de idén a fehéret érdemes inkább melegebb, vaj-, krém- vagy bézs színűre cserélni.