Tam_Bau
MENÜ
2024. árpilis 20.
Tivadar
Meleg, vízálló, és különös gondozást nem igényel

Meleg, vízálló, és különös gondozást nem igényel

spatrendonline.hu

Vizes helyiségekbe nem is nagyon gondolhattunk melegburkolatban, egészen a vinyl megjelenéséig.

A melegburkolatot területén évekig kellett kompromisszumot kötni, hiszen a fa parketta meleg hatású, természetes, de puha, gondozást igényel és nem vízálló. A laminált burkolatok fedőrétege vékony, ezért hamar kopnak, ami újabb cserét és újabb lakásfelújítást hoz a belátható közelségbe. Ráadásul ez sem vízálló.

Vizes helyiségekbe nem is nagyon gondolhattunk melegburkolatban, egészen a vinyl megjelenéséig. Ez a bukolattípus megjelenésében hasonlít(hat) a fa természetességére, felépítésében hozza laminált padló egyszerűségét, de a többivel ellentétben remekül bírja a vizet és a minőségi változatok karcállóssága is kiemelkedő.

A Parador vinyl padlóira mindez igaz, így végre kompromisszum nélkül mondhatsz igent a melegburkolatra, a lakás minden pontján. A fürdőből kiszállva nem kell a csúszós, hideg kövön egyensúlyoznod, választhatod a csúszásmentes, karc- és vízálló vinylt is.

Konyhába is bátran teheted, akár padlófűtés fölé is, ha télen is mezítláb lennél. Tisztítása rendkívül egyszerű, itt nincsenek fugarések (ahogy a csempék között), így nem ül meg a kosz a nehezen hozzáférhető helyeken.