Tam_Bau
MENÜ
2024. március 28.
Gedeon, Johanna
Luxus üvegpiramis

Luxus üvegpiramis

raketa.hu

A kabinszállók egy-három éjszakás luxuskempingezésre várják a látogatókat.

A Grand Canyon déli pereménél elhelyezkedő húszhektáros területen tíz feltűnő üvegpiramist építenek, ahonnan kivételes kilátás nyílik a sivatagra és az éjszakai égboltra. 

A kabinszállók egy-három éjszakás luxuskempingezésre várják a látogatókat. Az üvegpiramisból fantasztikus kilátás nyílik, ha azonban a vendégek privát szférára vágynak, egyetlen gombnyomással átláthatatlanná alakíthatják az intelligens üvegtechnológiával készült falakat.

A fenntarthatóságot szem előtt tartva a passzívházként is funkcionáló piramisok légkondicionálóval, víztakarékos fürdőszobai szaniterekkel, környezetbarát piperecikkekkel vannak felszerelve. A szabadtéren egy pezsgőfürdő, függőágy és kényelmes kerti bútorokkal berendezett terasz található.

A Nomad’s Pad a vendégeket kis gazdaságokból beszerzett alapanyagokkal, kézműves sörökkel, borokkal és koktélokkal várja. A turisták emellett számos más fakultatív programon is részt vehetnek, például túrázhatnak, vagy repülőről csodálhatják meg a páratlan vidéket.

A Nomad’s Pad a tervek szerint 2021 októberében nyitja meg kapuit. A létesítmény elhelyezkedése ideális, hiszen olyan csodálatos úti célok érhetők el csupán félórás autóút során, mint a Grand Canyon Nemzeti Park vagy Las Vegas.

Számos módszert kidolgoztak már a hozzáértők a stresszcsökkentésre és a vérnyomás helyreállítására, de mind közül ez tűnik a legjobbnak.