MENÜ
2024. árpilis 26.
Ervin
Húszezer dollárért valaki végigjárhatja az egyik legismertebb amerikai túraösvényt

Húszezer dollárért valaki végigjárhatja az egyik legismertebb amerikai túraösvényt

roadster.hu

A háromezer-ötszáz kilométeres etapot öt-nyolc hónap alatt kell teljesítenie.

Egy virginiai sörcég húszezer dollárt (kb. hatmillió forintot) fizet valakinek, aki végigmegy a híres Appalache-ösvényen. A háromezer-ötszáz kilométeres etapot öt-nyolc hónap alatt kell teljesítenie a kiválasztott chief hiking officernek (nagyjából: túrázásért felelős tisztviselő), aki szomjazni biztosan nem fog az út során, mert a cég sörrel is rendesen feltankolja.

A munkakezdés jövő tavasszal indul, szóval még van idő felkészülni a csöppet sem egyszerű, tizennégy államot érintő feladatra.

A Devils Backbone Brewing Company felhívásának értelmében az ideális jelentkező imád túrázni, betöltötte a huszonegyedik életévét, és azon amerikai államok egyikében lakik, ahol a Devils Backbone sört forgalmaz. Ezek pedig: Washington, Delaware, Georgia, Indiana, Kentucky, Maryland, Észak-Karolina, New Jersey, New York, Ohio, Pennsylvania, Dél-Karolina, Tennessee, Virginia és Nyugat-Virginia.

A cégnél nagyon kedvelik a természetben lelassulós programokat, ezért is hirdették meg a pozíciót. Az állás nagyszerű lehetőség azoknak, akik szeretnek a hegyek között csatangolni, a csillagok alatt aludni, szívesen fogyasztanak sört, és felráznák kicsit az életüket egy igencsak izgalmasnak ígérkező tavaszi-nyári kirándulással. A Devils Backbone biztosítja a felszerelést is, illetve egyes állomásokon alkalmanként meglepetésbulit szervez a túrázónak.

Július 31-ig lehet jelentkezni egy videóban, melyben a pályázó elmeséli a történetét, és hogy miért vállalná a kalandot.