Tam_Bau
MENÜ
2021. január 18.
Piroska
Hordozható masszázsmedence télre

Hordozható masszázsmedence télre

hirstart.hu

A puha falú Softub masszázsmedence könnyű, mobilis és maximális masszázsélményt nyújt.

A csendes, városi környezetbe is tökéletes medence olyan remek hőszigeteléssel rendelkezik, hogy télen sem kell magas villanyszámlára számítania.

Az egységes belső teret egy derék- és gerincmasszázs opcióval felszerelt pad egészíti ki, amelyet hangulatos víz alatti fényterápia tehet még hangulatosabbá. A húzóereje ezek mellett a maximális hatékonyságú hőszigetelés.

A puha, bársonyos tapintású, de erős tartással (rá is lehet ülni a szélére) rendelkező medence anyaga egy thermo tetők gyártásához használt hőszigetelő anyagból készül. Ez is hozzájárul ahhoz, hogy a medence csekély súlyú és egy picit összenyomható is, hogy még városi erkélyekre is felvihető legyen. A hőszigetelése miatt használata energiatakarékos és környezetkímélő. A melegítéshez a masszázs és keringető motor hulladék hőjét használja, hogy semmi ne vesszen kárba és önnek a lehető legkevesebbet kelljen költenie az üzemeltetésre télen is.

Emiatt különösen alkalmas kültéri medencének, hogy a hideg napokon is szabadon élvezhesse a meleg vizes hidromasszázs minden előnyét. A külső borítás időjárás állósága garantálja, hogy se eső, se hó, se fagy nem tesz kárt a medence működésében vagy megjelenésében.