MENÜ
2024. árpilis 24.
György
Elton John adománya az ausztrál tűzvész áldozatainak

Elton John adománya az ausztrál tűzvész áldozatainak

24.hu

Elton John koncert közben szólt, hogy egymillió dollárt ad az ausztrál tűzvész áldozatainak.

Kylie Minogue, Nicole Kidman, majd Chris Hemsworth is adományt küldött az ausztráliai tűzvész áldozatainak. Utóbbi színész egymaga felajánlott egymillió dollárt. Chris Hemsworth 1 millió dollárt adományozott az ausztrál bozóttüzek áldozatainak, Kylie Minogue és Nicole Kidman után ő is beszállt kétszer annyival.

Hozzájuk csatlakozott Elton John, aki épp Sidney-ben koncertezett, majd két dal között szünetet tartva, elmondta a közönségnek, hogy ő is támogatni szeretné a kontinensen zajló küzdelmeket – számolt be róla a CNN.

Amit a tűzoltók csinálnak ott, az becsülendő, és féltenünk kell őket. Az életüket kockáztatják, hogy embereket, otthonokat mentsenek meg. Az állatok, az ő élőhelyük elvesztése pedig bibliai mértékű most már. Ezért ma este 1 millió dollárt adományozok, így segítve valamit – mondta az énekes, akit álló ovációval jutalmazott a közönsége. A csaknem 300 millió forintos adomány után úgy folytatta:

Ez egy csodás ország, szeretek itt lenni, de összetöri a szívemet az, ami most történik. Össze kell fognunk, harcolnunk kell, ez pedig az én kis hozzájárulásom a dologhoz.