MENÜ
2024. március 19.
József, Bánk
Életnagyságú játékautó, csomagolva

Életnagyságú játékautó, csomagolva

drivemebaby.hu

A 007-es és az angol autómárka neve elválaszthatatlanul összeforrtak a popkultúrában.

Továbbra is tombol a James Bond-láz. Ez persze érthető, hiszen a rajongó már ki vannak éhezve a 007-es ügynök legújabb kalandjára, miután annak premierjét már többször el kellett halasztani. Mint mindig, úgy most is sokan izgalommal várják, hogy vajon, milyen autók kapnak szerepet az új filmben. Az évtizedek során a 007-es és az angol autómárka neve elválaszthatatlanul összeforrtak a popkultúrában. Általános szabály, hogy nincs James Bond Aston Martin nélkül. Most sincs ez másképpen.

A Nincs idő meghalni új Bond-film közelgő premierjének kedvéért az egyik angol játékgyártó, Corgi Toys újraalkotta nagy sikerű 1965-ös DB5-ös játékautóját, amelyet a Goldfingerben bemutatkozó Aston Martin tiszteletére adtak ki annak idején. A hatalmas dobozba zárt „játékautó” október 1-ig lesz megtekinthető a londoni Battersea állomáson.

A legendás DB5-ös csak egy azon négy Aston Martin autó közül, amelyet James Bond a Nincs idő meghalni című filmben használni fog. A klasszikus autó mellett szerepet kap még egy V8-as, egy modern DBS és a hamarosan megjelenő Valhalla is. Az alábbi videóból egy kis ízelítőt kaphatunk, mit tartogat autófronton az új akciófilm:

A Nincs idő meghalni filmnek eredetileg 2020 áprilisában kellett volna megjelennie, de a COVID-19 járvány miatt a stúdió 2020 novemberére halasztotta a premiert. Később a dátum 2021 áprilisára került, de filmet végül szeptember 30-án fogják bemutatni a legtöbb országban, így Magyarországon is. A mostani azért is különleges, mert ez a jubileumi, 25. Bond-film és egyben az utolsó, amiben Daniel Craig alakítja az angol titkos ügynököt.