MENÜ
2024. árpilis 25.
Márk
Aranyeső

Aranyeső

fortunaweb.hu • fotó: nbcdfw.com

Csak nagy nehezen tudta rávenni magát egy sydney-i nő, hogy elmenjen a lottózóba a szakadó esőben.

A hölgy a csütörtöki Powerball sorsoláson ért el telitalálatot, de csak később, hétfőn tudta meg, hogy nyert. Akkor hallotta, hogy a helyi lottózóban vették a nyertes szelvényt, ezért döntött úgy, hogy gyorsan ellenőrzi a számokat. „Teljesen ledöbbentem. Olyan volt az egész, mint egy álom.” – mesélte a boldog nyertes a The Lott-nak.

“Borzasztó idő volt aznap… úgy volt, hogy nem is veszek inkább lottót, nem akartam kimenni. Úgy voltam vele, hogy úgyse fogok nyerni. Aztán az utolsó percben mégis úgy döntöttem, hogy kidugom az orrom, és szerencsét próbálok.”

“Aztán tegnap ellenőriztem a nyerőszámokat, mert hallottam, hogy valaki abban a boltban vette a nyertes szelvényt, ahol én is. Nem hittem el, mikor rájöttem hogy minden számom stimmel! Egyenesen a férjemhez rohantam, és azt mondtam neki ’Jézusom, azt hiszem nyertünk 50 millió dollárt!’ Ő is ellenőrizte a szelvényt, és mindketten teljesen eszünket vesztettük.”

 “Ez a nyeremény mindent a feje tetejére állít, de jó értelemben. Egy álom vált valóra! Egyáltalán nem fogok tudni aludni, míg a számlánkon nem látom a pénzt. De még akkor sem hiszem, hogy fogok tudni aludni! Irtó izgalmas ez az egész. Még mindig próbáljuk felfogni. Nehéz feldolgozni, hogy multimilliomosok lettünk. Drasztikusan megváltoztatja az életünket. Őrület, tiszta őrület!” – lelkendezett a szerencsés hölgy.

 A nyerőszámok a 18, 30, 16, 29, 6, 33, 35 + 4 voltak, és csak egyetlen telitalálatos szelvényt találtak, ám négy napig nem jelentkezett senki a nyereményért. A lottótársaság nem tudta a hétvégén elérni a nyertest, mert nem volt regisztrált játékosi kártyája, így meg kellett várniuk, míg ő jelentkezik.

 Mikor megkérdezték, hogy mihez kezd a pénzzel, Ausztrália legújabb multimilliomosa azt mondta, hogy már van pár ötlete. „Egész biztosan megkönnyíti az életünket. Nagyon sokat fog segíteni. Először is a családnak segítünk. Biztos vagyok benne, hogy mindnyájnak megkapják, amit szeretnének. Lesznek nagy bevásárló körutak! Imádok vásárolni, úgyhogy már alig várom! És lehet, hogy veszünk egy új házat is, ki tudja! Ma pezsgőzünk és rendelünk valamit egy étteremből. Szó sem lehet róla, hogy főzzek. Bár azt sem tudom, hogy fogok-e tudni enni, annyira izgatott vagyok.” – nyilatkozta az újdonsült nyertes.

A világ legnagyobb főnyereményét kínáló lottójáték jelenleg az amerikai Mega Millions, melynek pénteki sorsolásán már 201 millió dollár, azaz több mint 60 milliárd forint várja a játékosokat.