MENÜ
2024. árpilis 20.
Tivadar
Amihez a Fiat nagyon ért

Amihez a Fiat nagyon ért

igenyesferfi.hu

A városi terepjárókat a praktikum és sokoldalúság jellemzi, míg a kabriókat az életérzés

Miért szeretik sokan az olasz autómárkákat? Mert a tervezőik egészen lenyűgöző formatervet rajzolnak a modelleknek, olyan stílust kölcsönözve a számukra, melyekkel a szívekre hatnak. A vászontetős SUV ötlet már más gyártók fejében is megfogant, melynek köszönhetően néhány éve megszületett a Volkswagen T-Roc Cabrio és a Range Rover Evoque Convertible. Azóta az Evoque már nem elérhető, illetve más gyártók nem kíséreltek meg részt venni a vászontetős SUV trendben egészen mostanáig. Vajon hogy sikerült az olasz dizájnerek által megálmodott 500X Cabrio? 

 

A vászontető anyaga 3 színben érhető el: pirosban, szürkében és feketében, melyek szabadon konfigurálhatóak a karosszériához elérhető 10 fényezéssel. Három felszereltségi szint közül választhatunk az 500X Dolcevita kabrióhoz. Az alap Connect felszereltség 7 hüvelykes U-Connect információs és szórakoztatórendszert, Apple CarPlay, valamint Android Auto lehetőségeket és 17″-os kerekeket tartalmaz. A Cross felszereltséggel egy masszívabb, strapabíróbb SUV külsőt kap az 500-as 18″-os kerekekkel, automata klímával és díszített ülésekkel. A Sport felszereltség a nevével összhangban sportos kiállással ruházza fel a Fiat crossoverét, így oldalsó szoknyával, hátsó légterelővel és piros varrással fűszerezett fekete sportülésekkel.

A személyes kedvencem a ”Yacht Club Capri” exkluzív felszereltség Venezia kék fényezéssel, fehér belső kárpitozással és fa váltógombbal, valamint belső betétekkel.

A Fiat 500X Dolcevita modellek felszereltségtől függően két benzin motorral érhetőek el, melyek lehetnek 1 literesek 120 lóerővel, vagy 1,3 literesek 150 lóerővel. Emellett választhatunk a kínálatból dízel 1,6 literes erőforrást melynek teljesítménye 130 lóerő.

,