Tam_Bau
MENÜ
2024. árpilis 27.
Zita
Zöldebb lesz a Vendesz Kft.

Zöldebb lesz a Vendesz Kft.

Takács Zsuzsa • fotó: Kapfinger András

Raktárbővítés: még jobb árak, még nagyobb kínálat

A Vendesz Kft. több mint 30 éve foglalkozik konyhai eszközök, gépek és berendezések forgalmazásával. Szekszárdon, a Pollack Mihály u. 93. szám alatt hatalmas választékkal fogadják nem csak a vállalkozásokat, hanem magánszemélyeket is, akik kedvező áron vásárolhatnak az üzletben, mégpedig a hét hat napján. A lakossági igények kiszolgálására, már szombaton is nyitva tartanak.

A közel tízezer darab termék, a folyamatosan növekvő árukészlet tárolására bővítésbe fogtak a családi vállalkozásban. A korábbi telephely szomszédságában az önkormányzattól megvásárolt területen új raktárbázist építenek fel. Itt közel 200 négyzetméter alapterületen egy háromszintes raktári állványrendszer kerül elhelyezésre, a meglévő épülethez hozzáépítve. A beruházást idén kezdték el, és bár az esős időjárás akadályozta a munkát, a tervek szerint ebben az évben átadásra kerül. Az épületben praktikus polcrendszer és egyéb logisztikát segítő eszközök kapnak majd helyet.

A közel háromszoros raktárkapacitásnak köszönhetően még jobb árakkal és nagyobb kínálattal várják a jövőben a vásárlókat, emellett a megnövekedett webáruházi forgalom miatt is szükség volt a fejlesztésre. A webáruházban a termékek 90 százaléka megvásárolható, egyre többen élnek a házhoz szállítás lehetőségével. A raktár bővülése egyúttal lehetővé teszi az eladótér növelését is. Jobban átlátható, szekcionált elhelyezéssel segíthetik a vásárlókat a tájékozódásban, a választásban. Külön helyet kaphatnak a szezonális ajánlatok, és további újdonságokra számíthatnak a vevők.

A későbbi tervek között szerepel új vizesblokk, zuhanyzó és öltöző megépítése, mellyel a munkakörülmények további javítását célozzák meg.
A Vendesz új raktára nem csak színében, hanem energetikailag is Zöld. A szigetelt raktárépület tervezésénél fontos szempont volt a környezetvédelem, így a villamos áramon kívül a meleg víz előállítása is napkollektorral, környezetbarát módon lehetséges.

Címünk: Szekszárd, Pollack M. utca 93.
Telefon: 74/312-053, 74/510-741
Nyitva tartás: Hétfőtől péntekig 8.00-16.30-ig,
szombaton: 8.00-12.00-ig
www.vendesz.hu