Tam_Bau
MENÜ
2024. árpilis 26.
Ervin
Z-Solar: napelemes rendszerek forgalmazása, tervezése, engedélyeztetése, kivitelezése

Z-Solar: napelemes rendszerek forgalmazása, tervezése, engedélyeztetése, kivitelezése

Z-Solar

Lakossági és ipari szegmensben versenyképes áron, kiváló minőségben állunk rendelkezésére.

Cégprofil:

Társaságunk fő profilja ipari, kereskedelmi és a termelésben részt vevő ingatlanokra telepített napelemes rendszerek komplett kivitelezése, melynek segítségével a villamosenergia-szükséglet részben, vagy egészben biztosítható.
Folyamatosan képzett, jelenleg 20 fős szakembergárdánkkal a vállalati, közületi és a jelenlegi trendek szerint egyre nagyobb számú megrendelő igényeit kompletten tudjuk kiszolgálni, az igény felmerülésétől, egészen az áramszolgáltatók részére történő átadásig.
Lakossági és ipari szegmensben abszolút versenyképes áron, kiváló minőségben, a szolgáltatások széles spektrumában valósítjuk meg megrendelőink beruházási elképzeléseit.

SC Invest – Esztergom

Tervezés, engedélyeztetés:

Szakembereink a helyszíni felmérést és tanácsadást követően megtervezik az igényeknek megfelelő méretű napelemes rendszert, melyet a helyi áramszolgáltatónál engedélyeztetünk.

Pályázatírás:

Cégünk az elmúlt évek során számos GINOP 4.1.3. típusú pályázatot nyert el és vitt végig. Jelenleg GINOP 4.1.4. projektekhez biztosítunk teljeskörű pályázati ügyintézést. Magánszemélyek részére 50%-os állami támogatás, 0%-os MFB hitel ügyintézés.

Tele Tank – Balatonszentgyörgy

Kivitelezés, telepítés:

A megtervezett és engedélyeztetett napelemes rendszert az Ön ingatlanjának tetőszerkezetére szereljük, majd az áramszolgáltató felé a készre jelentést elvégezzük, az ügyfél részére az átadási dokumentációt átadjuk.

Szolgáltatásaink:

  • Monitoring
    Az inverterbe szerelt wi-fi modul segítségével Ön is és csapatunk is nyomon tudja követni a rendszer működését és a megtermelt villamos energia mennyiségét.
  • Kereskedelem
    Az általunk forgalmazott márkák – TrinaSolar, Risen, Q Cells napelem-panelek, valamint Fronius és Huawei inverterek – megvásárlására is lehetőséget biztosítunk mind magánszemélyek mind cégek részére.
  • Szerviz
    Az általunk szerelt rendszereket, amennyiben szükséges igény szerint karbantartjuk és szervizeljük, mint a Fronius inverterek egyik kiemelt Dél-dunántúli dedikált partnere.

Tele Tank – Nagyatád

Erősségeink:

  • Saját mérnök gárda
    Szerviz/monitoring háttér
    Fronius System partner
    Bő raktárkészlet, erős beszállítói háttér
    3 saját telepítő csapat, alvállalkozói kapacitás

 

Elérhetőségeink:

ertekesites@z-solar.hu
+36-70/367-6618

www.z-solar.hu