Tam_Bau
MENÜ
2024. árpilis 27.
Zita
Utálják a csigák

Utálják a csigák

kirsche.hu

A csigák a kert egyik legrosszabb kártevői közé tartoznak.

A csigák elleni küzdelem nem könnyű. A kártevők már csírázás közben is képesek elpusztítani a növényeket. Tudja meg, hogyan szabadulhat meg könnyen a csigáktól és a csigáktól, és egyúttal trágyázza kertjét.

A csigák és a csigák első pillantásra ártalmatlannak tűnnek. Valójában azonban a kert egyik legrosszabb kártevői közé tartoznak. Mindenért a táplálkozásuk a felelős. Már korán megfertőzhetik a kertet.

Ez az észrevétlen kártevő szó szerint mindennel táplálkozik. Leveleket, növényi hajtásokat, hagymákat, hajtásokat, sőt még magokat és gumókat is eszik. Szívesen lakmároznak a virágokból és a gyümölcsökből is, ezért érdemes már most elgondolkodni azon, hogyan szabadulhatunk meg tőlük.

A csigák elleni küzdelem nem könnyű. Sok növényvédőszertől nem riadnak vissza. A kártevőknek azonban van egy gyenge pontjuk, amit kihasználhatunk. Van egy egyszerű módja annak, hogy száműzzük őket a kertből.

Egy készítmény segítségével megszabadulhatunk a csigáktól. Nem csak a kártevő kiűzésében segít nekünk. A talajt is gazdagítja értékes tápanyagokkal. Érdemes bazaltlisztet használni a kártevők ellen.

A bazaltliszt ember és állat számára egyaránt biztonságos. Nem kell védekezési időszakot alkalmaznunk. Könnyen szórhatunk bazaltlisztet a virágágyásokra, és csökkenthetjük a csigák számát a kertben.

A bazaltliszt olyan gátat képez, amely hatékonyan elriasztja a csigákat. Hogyan működik valójában? A csigák és a csigák nem tudnak behatolni a növényekbe a bazaltliszt akadályának köszönhetően. Gyorsan elkezdenek majd eltűnni a kertből.

A csigák és a csigák nehezen törik át a bazaltlisztet. A liszt bevonja a testüket, és megnehezíti számukra a növényekhez való hozzáférést. Hogyan borítsuk be a kertet liszttel,

Az, hogy hogyan használja a csigapelyhet, attól függ, hogy milyen célra használja. Ha el akarod tántorítani a csigákat és a csigákat attól, hogy átfúrják az ágyásodat, egyszerűen szórj belőle a szélekre. Ez áthatolhatatlan akadályt képez a kártevők számára.

Ezenkívül a bazaltliszt trágyázza a talajt. Ha a gyepre szórja, gyorsan elbánik a mohával és a gyomokkal. A bazaltliszt teljesen biztonságos termék, amely nemcsak a csigákat és a csigákat, hanem a levéltetveket és más kártevőket is hatékonyan elriasztja.