MENÜ
2024. árpilis 23.
Béla
„Újra apa leszek

„Újra apa leszek"

habostorta.hu

Negyedik alkalommal néz apai örömök elé a Forma-1 egykori tulajdonosa, a 89 éves Bernie Ecclestone.

A lapnak maga Ecclestone erősítette meg a hírt, hogy felesége, a 44 éves Fabiana a harmadik hónapban jár és nyár közepére várja kisbabájukat. „Igen, nyáron érkezik a gyermekünk” – mondta a 89 éves üzletember, hozzátéve: „amióta lejárt az időm az F1-nél, volt időnk gyakorolni”.

A brit milliárdosnak az első házasságából született gyermeke, Deborah idén tölti be a 65. életévét, míg a második házasságából született lányai, Tamara és Petra Ecclestone 35, illetve 31 évesek.

– Mint minden szülőnek, nekünk is az az elsődleges kívánságunk, hogy a baba egészséges legyen. Nyárra várjuk, remélem, hamarosan már társasjátékozhatok vele – mondta a német Sport1 televíziónak Flosi, aki egy horvátországi körutazáson ismerkedett meg férjével, s 2012-ben házasodtak össze. A brazil hölgy azt sem titkolja, nem örülne, ha leendő fia az F1-ben vállalna munkát.

– Remélhetőleg soha nem mutat majd érdeklődést a száguldó cirkusz iránt...

Az apuka nem csak a világbajnokság ügyvezetőjeként kötődött a sorozathoz. 1958-ban pilótaként két futamon is indult, de Monte-Carlóban, illetve a Brit Nagydíjon sem tudta magát kvalifikálni.

Ecclestone, aki öt unoka nagypapája, igen viccesen reagált az örömhírre.

– Miután otthagytam a Forma–1-et, elég sok időnk volt a próbálkozásra – tette hozzá a sportvezető, aki hangsúlyozta, humor nélkül nehéz lenne ebben a szörnyű időszakban, amikor minden a koronavírus-járványról szól.

– Csak azt akarom, hogy minden rendben menjen Fabianával, még akkor is, ha az elszigeteltség tovább folytatódik.

Ecclestone vagyonát az F1-es időszaka végén 3,2 milliárd dollárra (1081,6 milliárd forintra) becsülték. Az üzletember nem foglalkozik a pletykákkal, hogy a párja esetleg a pénze miatt lenne vele, szerinte a felesége tökéletes társ.

– Szerencsére a farmunkon mindig van tennivaló, s Fabiana gondoskodik a saját kávéültetvényéről is – árulta el Ecclestone, akinek két korábbi házasságából már három lánya született.