Tam_Bau
MENÜ
2024. árpilis 19.
Emma
„Új tapasztalatok útján tudunk a leggyorsabban fejlődni, tanulni

„Új tapasztalatok útján tudunk a leggyorsabban fejlődni, tanulni"

Belotti Kft.

A Belotti Kft. szinte mindig olyan tevékenységgel bővült, amit a hétköznapi helyzetek követeltek meg.

Fő tevékenységeink:
– ipari padló kivitelezés,
– földmunka,
– fuvarozás, nehézgépszállítás,
– dilatációs profil és falvédelmi rendszerek forgalmazása és beépítése,
– gépalapok kivitelezése.

Mindez a Belotti Kft. fő tevékenyégi köreit jellemzi. A cég méltán nevezhető az építőipar specialistájának.

Rédai Tibor, a Belotti Kft. ügyvezetője, építészmérnök, szerkezettervező építészmérnök, építőipari kármegelőzési szakmérnök, műszaki ellenőr, aki szerteágazó szakmai ismerettel és újító szellemiséggel vezeti a vállalkozást.

– Mikor és milyen körülmények között alakult meg a Belotti Kft? Hogyan fejlődtek az idő előrehaladtával?

– A Belotti Kft. a németországi Breuninger Gmbh kezdeményezésére alakult 1994-ben. Tevékenységi körét tekintve padlóbetonok (önálló járófelületek, burkolathordozó betonok) kivitelezésére szakosodott, melyet ma már kiegészít a szerkezeti betonok (alaplemezek, födémek, ipari padlók) kialakítása.
2006-tól ügyvezetője, 2014-ben lettem 100%-os tulajdonosa a Belotti Kft-nek, ekkor már az építőipari kivitelezésben 15 éves, az ipari padlóépítésben 2 millió m2 szakmai tapasztalattal rendelkeztem.
2016-ban a nemzetközileg elismert Arfen dilatációs profilokat gyártó vállalat kizárólagos magyarországi forgalmazója lettünk. Közel 450 fajta padló, fal- és mennyezeti dilatációs profil termékkínálattal az egyik legszélesebb termékpalettát kínáljuk a piacon.
2018-tól új tevékenységi körökkel bővültünk, modern gépek, eszközök beszerzésével elindult a gépi földmunkavégzés, alapozás előkészítés, ágyazat készítés is.
Szintén 2018 év elején elkezdődött a saját fejlesztésű, egymásba illeszthető betonelemek készítéséhez szükséges BigStone zsaluelemek sorozatgyártása és értékesítése.
Idéntől pedig az Arfen falvédelmi rendszereket, korlátrendszereket és taktilis vezetőburkolatok magyarországi forgalmazását vezettük be, melyek kiválóan alkalmazhatóak kórházakban, oktatási intézményekben, élelmiszer- üzletekben, vagy akár hotelekben is.

– Hogyan alakult ki a cég jelenlegi szakmai tevékenységi köre?

– 2006-tól lettem a Belotti Kft. ügyvezetője, ekkortól fektettünk nagyobb hangsúlyt az ipari padlók kivitelezésére. Folyamatosan bővítettük a tevékenységi körünket a megsokasodott lehetőségeknek és a szakmai háttér erősödésének köszönhetően.
A gépalapok építésével a mélyépítés irányába is nyitottunk, közben a hídépítés egy kisebb szeletével is megismerkedtünk.
2014-től a meglévő és újonnan készülő ipari padlók polírozásával is bővítettük tevékenységi körünket.
Cégünk egyre nagyobb szerepet vállalt a csarnoképítések és generálkivitelezések területén, igyekszünk a gyors és hatékony megvalósulást elősegíteni, és a megálmodott ötleteket teljes körűen a tervezéstől a kivitelezésig megvalósítani.
2019-től fő tevékenységi körünket kibővítve vállaljuk túlsúlyos, túlméretes járművek, nehézgépek, konténerek szállítását, teljeskörű lebonyolítását. Gépparkunk megfelelő felszereltségű, minden esetben maximális biztonsággal dolgozunk, megfelelő tapasztalattal rendelkezünk.
Wielton trailerünk akár két munkagép szállítására is alkalmas, Bertoja- mélybölcsős kihúzható trélerünkkel magas, túlméretes gépek szállítását is vállaljuk.
A Belotti Kft. szinte mindig olyan tevékenységgel bővült, amit a hétköznapi helyzetek követeltek meg; így volt ez a nemrégiben felvett új tevékenységi körrel az Arfen dilatációs profilok és falvédelmi rendszerek értékesítésével, ahol a felméréstől a kivitelezésig minden feladatot vállalunk. Szeretem, ha tudjuk koordinálni a dolgokat, átlátjuk a teljes munkafolyamatot.

– Melyek azok a referenciamunkák, amelyeket meghatározónak tart a cég történetében, szakmai profiljában?

– Maximalizmusomból adódóan szeretek olyan projektekbe belekezdeni, amelyek kihívást jelentenek a cég életében. Hiszem, hogy tapasztalatok útján tudunk a lehető leggyorsabban fejlődni és tanulni.
Az elmúlt évek legnagyobb kihívását jelentette ebben az érzékeny helyzetben a piacon a pozíciónkat megtartani, munkavállalóinknak biztos hátteret nyújtani.
Új kihívásként jelent meg a cég életében egy váratlan lehetőség, a Közel-Keleti piac, pontosabban Szaúd-Arábia irányába való terjeszkedés. De ez még a jövő zenéje. Amire igazán büszke vagyok, a teljesség igénye nélkül:

– Pápa, NATO központ reptér térbetonburkolat kivitelezés 8400 m2,
– Kecskemét, Mercedes gyár, nagytáblás ipari padló kivitelezés 5400 m2,
– Tiszaújváros, Mol Polyol projekt, vágott fugás térbeton 68.000 m2,
– Gyöngyöshalász, Apolló gumigyár kivitelezés 17.000 m2,
– Győrladamér, BOS csarnok térbeton burkolat 6000 m2,
– Budapest, ETELE MALL/Futureal, Épület dilatációs profil beépítés 2450 fm,
– Ferihegy, TNT Logisztikai központ, ipari padló 4300m2.