Tam_Bau
MENÜ
2024. árpilis 25.
Márk
Tamási-Hús Kft.: „A legfontosabb a munkavállalóink  egészsége és a gyártott termék minősége”

Tamási-Hús Kft.: „A legfontosabb a munkavállalóink egészsége és a gyártott termék minősége”

Tamási-Hús. Kft.

Jövő évtől megújul a csomagolás és a márkajelzés is.

Tolna megye jelentős élelmiszertermelője, Tamási városának jelentős foglalkoztatója. A Tamási-Hús Kft. nemcsak kiváló termékeivel, a prémium minőségű bacon előállításával, hanem stabil működésével is elismerést vívott ki a térségben. Az idei év megpróbáltatásai természetesen nem kerülték el a vállalkozást sem, az eltelt időszak tapasztalatait és a jövő évi terveket Sándorné Rozinger Mária igazgató foglalta össze.

„A kiskereskedelmi forgalom erősödött, nőtt a termékeink iránti érdeklődés”

– Mint minden céget, minket is derült égből villámcsapásként ért a Covid-19 vírus megjelenése – nyilatkozta a Tamási-Hús Kft. igazgatója, Sándorné Rozinger Mária. – Az előre kidolgozott vészforgatókönyv alapján szigorítottuk az üzembe való beléptetési rendszert. Belépés kizárólag a munkavállalók részére engedélyezett. Számunkra legfontosabb a munkavállalóink egészsége és a gyártott termék minősége, ezért mindent megtettünk annak érdekében, hogy a fertőzésveszélyt elkerüljük. 

Az eddig is magas higiénés feltételrendszer mellett további lépéseket tettünk, többek között megemlíthető a bejárathoz telepített hőkamera, mely bizonyos testhőmérséklet felett riaszt. A belépéskor kötelező a kézfertőtlenítés, és a talpfertőtlenítés, valamint az üzem teljes területén a szájmaszk használata. Folyamatos a közösségi helyiségekben, az eszközök, kilincsek és a levegő fertőtlenítése.

Azt tapasztaltuk, hogy a kiskereskedelmi forgalom erősödött, és nőtt a termékeink iránti érdeklődés. Magától értetődő módon a gasztronómiai piacaink beszűkültek köszönhetően az éttermek korlátozott működésének. Nagy segítség volt számunkra Magyarország Kormányának Gazdaságvédelmi Akcióterve, mely megkönnyítette számunkra, hogy a nehéz gazdasági környezetben biztonsággal tovább működhessünk és a munkavállalóink nagy részét megtarthassuk.
A megkezdett beruházásokat tovább folytatjuk, bízva a járvány utáni piaci fellendülésben, a jövő évtől pedig megújult csomagolásban és márkajelzéssel jelenünk meg a piacon.

Tamási-Hús Kft.

H-7090 Tamási, Dózsa Gy. u. 123. 

www.premium-bacon.com

Kellemes karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag új évet kíván a Tamási-Hús Kft. minden dolgozója!