MENÜ
2024. árpilis 27.
Zita
Sírtak az öltözőben

Sírtak az öltözőben

24.hu

A portugál válogatott tagjai nehezen emésztik meg, hogy Belgium ellen 1-0-ra kikaptak az EB nyolcaddöntőjében.

A belga labdarúgó-válogatott jutott be a negyeddöntőbe az Európa-bajnokságon, miután 1-0-ra legyőzte a címvédő Portugáliát.

Fernando Santos szövetségi kapitány szerint több játékos is elsírta magát az öltözőben, de jól mutatta a csapat frusztráltságát Cristiano Ronaldo is, aki a csapatkapitányi karszalagot is ledobta, majd belerúgott.

A portugálok zaklatottságának oka egyébként egyszerű, Belgium mindössze hatszor próbált gólt szerezni és csak egyszer talált kaput, miközben Ronaldóék 24 próbálkozásából öt ment kapura – sőt ebben a statisztikában a két kapufa benne sincs. Ezek után Santos nem csoda, hogy csalódottan értékelt.

Igazságtalan ez az eredmény, egyszer találtak kaput, mi meg rengetegszer próbálkoztunk, de egy gólt sem lőttünk. A labda nem akart bemenni. Mindent beleadtak ebbe a meccsbe, de a vereség az vereség. Nem is tudom, mit mondhatnék most. Mindannyian nagyon akartuk a győzelmet, és hittünk a továbbjutásban.

A belgák vezetőedzője, Roberto Martínez ugyanakkor a belga csapat koncentrációját és kitartását dicsérte. Belgium a legjobb nyolc között Olaszországgal meccsel majd Münchenben.