MENÜ
2024. árpilis 25.
Márk
Ronaldo aláírta az átigazolását

Ronaldo aláírta az átigazolását

liner.hu

A spanyol sajtó úgy tudja, hogy Cristiano Ronaldo jövője eldőlt, és új csapatánál elképesztő pénzek fogják ütni a markát.

A Metro spanyol lapértesülésekre hivatkozva azt írja, hogy Cristiano Ronaldo a világbajnokság után az Al-Nassrhoz igazol, akikkel 500 millió eurós, azaz nagyjából 200 milliárd forintos szerződésben állapodott meg.

A szaúdi csapat már korán képbe került, amikor CR közölte, hogy szerződést bontott vele a Manchester United, válaszul arra, hogy a portugál nagy vihart kavaró interjút adott, amelyben Ronaldo elismerte, hogy nem tiszteli Erik ten Hagot, és azzal vádolta a klub vezetését, hogy nem tesznek meg mindent azért, hogy ők legyenek a legjobbak.

Ronaldónak még hét hónap volt hátra a szerződéséből, és végkielégítés nélkül kellett távoznia, de ez aligha okoz gondot neki, tekintve, hogy a Marca úgy tudja, hogy az ötszörös aranylabdás játékos hatalmas fizetésre számíthat, a két és féléves szerződésének az értéke szezononként 200 millió euró.

Ronaldo már a nyári átigazolási időszakban el akarta hagyni a Unitedet, de annak ellenére, hogy ügynöke, Jorge Mendes igyekezett új klubot találni, Európa-szerte több csapat is elállt az üzlet lehetőségétől.