Tam_Bau
MENÜ
2024. árpilis 26.
Ervin
Retro lemezjátszó a fürdőszobában

Retro lemezjátszó a fürdőszobában

otthon24.hu

Lemezjátszó mosdó kerámia modern és nosztalgikus hangulathoz és lakásokhoz.

Gianluca Paludi tervezte ezt a lemezjátszó inspirálta mosdó, kerámia családot azoknak akik nosztalgikus érzelmeket táplálnak a régi hagyományos bakelit lemezek és lemezjátszók iránt.

Ez a lemezjátszó mosdó kerámia nem csak valóban különleges dizájn terv. Ez a készlet, az Olimpica Ceramica által forgalmazott valód, kereskedelemben is kapható termékek, így lakberendezés alkalmával akár a saját lakásodba, ingatlanodba is elhelyezheted.

A lemezjátszó mosdó, kerámia család a 70-es évek eredeti lemezjátszóinak hangulatát idézi fel. A süllyesztett kerámia mosdó jelképezi magát a bakelit lemezt. Mindezt a kerek formájával és a valódi bakelit mintájával éri el.

A lemezjátszó megjelenést erősíti a lemezjátszó karját utánzó csaptelep, ahol még a lemezjátszó tűjét tartó kiszélesedő fejrész is megtalálható. A hangerő és egyéb beállításokért felelős gombok pedig a víz és a hőfok beállításért felelősek.

Külön érdekesség, hogy nem csak vizuálisan, hanem valóban is zenelejátszóról van szó. A lemezjátszó mosdót rejtő szekrényben, ugyanis egy Bluetooth kapcsolattal rendelkező erősítő és hangfal van elrejtve.

A hangfalak a perforált fa lemezek mögött helyezkednek el, így valódi zene lejátszásra is képes. Ha még ez nem lenne elég, a készlet része, a szintén a kort idéző bőr tároló táska is, amibe a fürdőszobai kiegészítőket vagy bármi mást tárolhatunk.

A tervhez és a mosdóhoz tartozik még a ledes megvilágítású fürdőszoba tükör is, ahol a ledek egy equalizer mintázatát utánozzák.

Mint már említettem, ezt a lemezjátszó mosdó kerámiát és a hozzá tartozó konzolt, valamint a tükröt, kereskedelmi forgalomban is meg lehet kapni.

Maga a kerámia mosdó rész ugyan csak fehérben kapható, azonban a konzol asztal, már három színben, míg a konzol fém kerete akár 4 színű is lehet. Ráadásul a konzolt akár 2 személyes verzióban is meg lehet vásárolni. Ugyan így a fürdőszoba tükörből is van 1 és 2 személyes változat. A bőr tároló táskát csak a képen is látható sötét színben lehet kapni.