MENÜ
2024. árpilis 26.
Ervin
Pisilés miatt kiállították a kapust

Pisilés miatt kiállították a kapust

rangado.24.hu

Gólt nem láthattak a nézők, de egy nagyon vicces szituációnak a szemtanúi lehettek.

Elképesztő jelenetek játszódtak az angol FA-kupa hétvégi, első fordulójának egyik mérkőzésen, amelyet két kilencedik ligás csapat, a Blackfield & Langley és a Shepton Mallet vívott egymással. A meccs nem hozott körömlerágós izgalmakat, végül gólt nem láthattak a nézők, de egy nagyon vicces szituációnak a szemtanúi lehettek.

A 76. percben a hazaiak kapusa, Connor Maseko úgy érezte, nem bírja tovább és könnyítenie kell magán, így kihasználva, hogy úgyis kirúgással jönne, és el kell mennie a labdáért, átugrott a kapuja mögötti palánkon, és a távoli sövényhez szaladt, hogy vizeljen. (Az eset itt tekinthető meg!)

Talán nem is lett volna probléma, ha a Shepton Mallet játékosai nem kezdenek el kiabálni, ezzel felhívták a játékvezető figyelmét is a történtekre. A bíró odakocogott a közben visszatérő kapushoz, és mindenki megdöbbenésére a piros lapot mutatta fel.

„A labda kiment a pályáról, a kapusom érte ment, de közben érezte, hogy vizelnie is kell, ezért odasétált a sövényhez. Nem a tömegben vette elő, elbújt, de a játékos elkezdtek kiabálni, hogy mit csinál. Néha, amikor elkapja az embert a szükség, egyszerűen ki kell mennie a mellékhelyiségbe.

A piros lapon meglepődtem, mindannyiunkat megdöbbentette a döntés – nyilatkozta a hazaiak menedzsere, Conor McCarthy.

A döntetlen miatt a meccset kedden újrajátsszák, ezúttal a Shepton Mallet otthonában. A Blackfield & Langley viccesen hirdette meg az újrajátszást: „Találkozunk kedd este, remélhetőleg sok wc-szünet lesz az úton” – írta a Twitteren.

Az ellenfél sem maradt el a válasszal: „Az első mérkőzés szokatlan piros lapja után meccsszponzort keresünk: vízvezeték-szerelők vagy mobilvécések előnyben.”