Tam_Bau
MENÜ
2024. árpilis 20.
Tivadar
Minőségi és egyedi ponyvagyártás Szekszárdon

Minőségi és egyedi ponyvagyártás Szekszárdon

Takács Zsuzsa • fotó: Kapfinger András

Az ipari függönyöktől, a teraszok téliesítésén át, az erkélyek ponyvázásáig. Ponyvaballon: földön, vízen levegőben.

A Ponyvaballon elnevezés sokatmondó. Czompó Katalin egyéni vállalkozó 25 éves szakmai tapasztalattal alapította meg vállalkozását 2013-ban Szekszárdon, a Sport utca 6. szám alatt. Ponyva- és reklámballon gyártással foglalkozik, munkatársaival elkötelezetten próbál minden megrendelői igényt kielégíteni. A cég legfőbb erénye a sokoldalúság, a rugalmasság és az egyedi szolgáltatások. Egyre több üzleti megrendelő keresi termékeiket, emellett a lakossági igényeket továbbra is széles körben tudják kiszolgálni.

– Tevékenységi körünkből elsőként a termelő-szolgáltató cégeknek szóló profilt emelném ki: ipari,- és hegesztőfüggönyöket gyártunk, valamint targonca- és földmunkagépek ponyvázását vállaljuk – kezdte Czompó Katalin. – A vendéglátás, turizmus terén is egyre többen keresnek meg bennünket, teraszok téliesítését, befedését végezzük el, mobil sátrakat készítünk. Ezenkívül rendezvényekhez kapcsolódva egyre többen igénylik a hideglevegős reklámballonokat, melyek figyelemfelkeltőek és reklámcélra kiválóak.

– A levegőben látható hőlégballonokra gondoljunk?
– Nem, a hideglevegős ballonok egészen mások. Ezek a földön állnak, standard vagy figurális formában gyártjuk őket, a megrendelő igénye szerint. Újdonság, hogy a standard ballonok az idei évtől bérelhetők is nálunk, ha szükséges, egyedi logóval is ellátjuk. Utánfutók, terepjárók ponyvázását, molinók készítését is vállaljuk.

– A lakossági megkeresések milyen területen jellemzőek?
– Teraszok téliesítését, erkélyek ponyvázását kérik nagyon sokan, de hintaágyak, pavilonok, napellenzők, napvitorlák gyártását egyaránt elvégezzük. Kerti bútor- és szobortakarókra is egyre nagyobb az igény. Készítünk sátrakat, hajó- és csónakponyvákat, egyedi gyártású téli- és nyári ponyvákat, medencetakarókat.

– Vannak egyedi fejlesztések, melyekre méltán büszkék…
– Igen, a kutyaiskolák számára az országban egyedülálló technológiával fejlesztettünk ki egy kutyakúszót. Szintén egyedi igényekre készülnek a vadászok és horgászok által kedvelt leszsákok és overálok, vagy az ülőpárnák, vesevédők, puskatartók. Tőlünk nem megy el úgy megrendelő, hogy ne teljesítenénk az elképzelését.

– A jó hozzáállás mellett rendkívül fontos a minőség.
– Kizárólag minőségi spanyol, olasz, német ponyvákkal és kellékekkel dolgozunk. Ponyvakellékeket külön is árusítunk, vámzárzsinór, gumikötél, ringli beütéssel kapható, és ponyvajavítást is vállalunk. Kétszázötven négyzetméter alapterületű műhelyünkben nagyfrekvenciás ponyva-hegesztőgép, nehézárus ipari varrógépek, illetve textilgépek segítik a munkánkat.
Helyben történik a tervezés, szabás, hegesztés, varrás, egyedi kérés alapján bármit elkészítünk. Ha helyszíni kiszállást igényel a megrendelés, akkor helyszínre megyünk, felmérést végzünk, elkészítjük a tervet, és gyártás után a felszerelést is elvégezzük. Várjuk cégek és magánszemélyek megkeresését telefonon, vagy személyesen!

Címünk: Szekszárd, Sport u. 6.
Telefon: 06 30/3140858
E-mail: info@ponyvaballon.hu
www.ponyvaballon.hu,
facebook.com/ponyvaballon