Tam_Bau
MENÜ
2024. árpilis 27.
Zita
Megnyílt a Maros Borszaküzlet Bonyhádon

Megnyílt a Maros Borszaküzlet Bonyhádon

Takács Zsuzsa • fotó: Kapfinger András

Minőségi borok, ajándékok, kávék és mézek kínálatával várja a vásárlókat a Maros Borszaküzlet Bonyhádon, a Rákóczi u. 18. szám alatt.

A név kötelez, így a szomszédban működő Maros Gazdabolt mellett most egy újabb igényes bolttal gazdagodott a város.

A Maros Borszaküzlet idén január 15-én nyitotta meg kapuit, azzal a szándékkal, hogy tájjelegű, elsősorban környékbeli borokat éppúgy kínáljon a vásárlók számára, mint prémium kategóriás minőségi borokat. A Tolnai Borvidék borai kiemelt szerepet kapnak, a nagyszerű völgységi, aparhanti, bátaszéki, tolnai borok mellett azonban megtalálhatók a kínálatban a Szekszárdi Történelmi Borvidék, valamint a Villányi borvidék kiváló minőségű nedűi is. Az alacsonyabb árfekvésű, de kifogástalan minőségű folyóborokat műanyagpalackban vagy a ma egyre népszerűbb bag in box dobozos kiszerelésben árusítják, és folyamatosan bővítik a palackos borok palettáját. Olcsóbb és drágább árfekvésben is választhatnak a vásárlók, és természetesen csúcsminőséget is lehet kapni. A választásban szakszerű segítséget nyújt a vásárlók számára Donáth Melinda borász (képünkön), aki elmondta: egyre bővül a kínálat, és a vevőket is arra buzdítja, hogy más-más fajtákat kóstoljanak meg.

A Maros Borszaküzletben stílusos ajándékokat, poharakat, kancsókat, díszdobozokat is nagy választékban kínálnak. A borok mellett kedvező áron vásárolhatók meg üdítők, energiaitalok, és egyre népszerűbb a vevők körében a bonyhád-varasdi méhésztől származó termelői méz. A vásárlói igényekre alapozva fejlesztik a termékkört, nemrég elkezdték a szekszárdi vállalkozó által termelt és pörkölt Bányai kávék árusítását. Ez tetszetős csomagolásban, szemes- és kapszulás kávé formájában egyaránt kapható, igazi újdonságot jelent.
Az üzlet szerves egységet képez a szomszédban működő Maros Gazdabolttal, hatalmas parkoló áll a vevők rendelkezésére, ami kényelmes vásárlást tesz lehetővé. A rendkívül széles termékválaszték mellett a szakszerű és barátságos kiszolgálása legfontosabb jellemző, amit a Maros családi név önmagában megjelenít és a mai napig jól láthatóan őriz. Az üzletek logójában ugyanis a nagypapa, néhai Maros László aláírása látható, ami egy megőrzött, réges-régi számlán maradt fenn.

Címünk: Bonyhád, Rákóczi u. 18.

Nyitvatartás:
hétfő-szerda-csütörtök: 800–1700-ig,
kedd-péntek: 700–1700-ig, szombat: 800–1200-ig