Tam_Bau
MENÜ
2024. árpilis 30.
Katalin, Kitti
Luxusfalut épít az autógyártó

Luxusfalut épít az autógyártó

vezess.hu / Baka Gábor

Az olasz Lamborghini Spanyolország népszerű nyaralóhelyén húz fel egy teljes telepet a gazdag turisták számára.

Kis túlzással manapság majdnem annyit írunk a különböző autógyártók egyéb projektjeiről, mint a négykerekű modelljeikről – a luxusautó-márkáknál különösen népszerű az ingatlanfejlesztés. A Bentley miami és a Bugatti dubaji toronyháza után most az olasz Lamborghini rukkolt elő a saját projektjével.

A Sant’Agata Bolognese-i, bikás sportkocsigyártó Spanyolországban, a közkedvelt tengerparti üdülőhelytől, Marbellától 10 percnyi autóútra, Benahavis falu felett tervezi felépíteni saját, luxusvillákból álló falvát.

A Costa del Solon az arab hátterű brit luxusingatlan-fejlesztő Dar Global segítségével születik majd meg a Tierra Viva (kb. az élet földje) komplexum, mely 53 különálló villát foglal majd magába.

A hegyoldalra épülő telep épületeit a Lamborghini szupersportkocsijai ihlették, a különböző magasságokban, teraszosan épített nyári lakok lenyűgöző panorámát kínálnak a Földközi-tenger legnyugatibb csücskére.

Az egységesen közvetlen autós elérést, több teraszt, nagy kertet és tetőre épített panorámamedencét kínáló nyaralókat három, drágakövekről elnevezett kivitelben kínálják, lesz majd gyémánt (Diamante), zafír (Zafiro) és smaragd (Esmeralda) – ezek a különböző beltereket, bútorozást, dekorációt takarják.

További részleteket egyelőre nem közöltek, de minden bizonnyal a mostani bejelentés is elég lesz ahhoz, hogy a kellően pénzes ügyfelek bejelentkezzenek egy-egy villára.