MENÜ
2024. árpilis 30.
Katalin, Kitti
Kisfia elvesztéséről vallott Ronaldo

Kisfia elvesztéséről vallott Ronaldo

hvg.hu

Cristiano Ronaldo élete „legrosszabb” pillanatának nevezte a baba halálát.

A portugál focista 2021-ben jelentette be, hogy párjával, Georgina Rodríguezzel ikreket várnak. Ám csak az egyik baba született élve, a másik életét vesztette a szülés közben. Ronaldo most Piers Morgannak mesélt a tragédiáról a TalkTV-műsorában.

Valószínűleg ezek voltak a legrosszabb pillanatok, amiken életemben átmentem, amióta az apám meghalt – mondta.

„Amikor van egy gyereked, azt várod, hogy minden normális legyen, és akkor van ez a tragédia. Elég nehéz pillanataink voltak, mert nem értettük, miért történt ez velünk. Nehéz volt, hogy őszinte legyek. Nagyon, nagyon nehéz volt megérteni, mi történik az életünknek abban az időszakában. Mint tudjátok, a futball viszont folytatódik. De, amiken átmentem, talán a legnehezebb pillanatok voltak az életemben. Nekem és a családomnak, különösen Giónak, ez nagyon kemény volt.”

A fia és a 2005-ben elhunyt édesapja hamvait a házában lévő kis kápolnában őrzi Ronaldo.

Beszélt arról is, mennyire nehezen birkózott meg azzal, hogy egyszerre gyászolja a fiát és ünnepelje újszülött lányát: „Ez őrület. Próbáltam néha elmagyarázni a családomnak, sőt, a közeli barátaimnak is. Azt mondtam, soha nem éreztem, hogy boldog és szomorú lehetek ugyanabban a pillanatban. Soha nem éreztem. Nehéz megmagyarázni” – mondta Ronaldo.

 2010 júliusában Ronaldo hírül adta, hogy született egy fia. Az anya személyazonosságát titokban tartották, és bejelentette, hogy egyedül fog gondoskodni a gyermekről.[273] A gyermek neve Cristiano Jr. Ronaldo.2017 júniusában egy béranya Eva és Mateo nevű ikreket szült Ronaldonak.[274] 2017 novemberében barátnője, Georgina Rodríguez megszülte Ronaldo 4. gyerekét Alana Martina-t. Ronaldónak a kislány, Alana Martina a negyedik gyermeke. 2010 júliusában adta hírül, hogy született egy fia. Az anya személyazonosságát titokban tartották, a sztár bejelentette, hogy egyedül fog gondoskodni Cristiano Jr. Ronaldóról. 2017 júniusában egy béranya Eva és Mateo nevű ikreket szült neki.