MENÜ
2024. árpilis 26.
Ervin
Jövő héttől lehet előjegyezni a koronavírus elleni oltást

Jövő héttől lehet előjegyezni a koronavírus elleni oltást

444.hu • fotó: metropol.hu

Hétfőtől a vakcinainfo.gov.hu oldalon lehet majd előjegyezni koronavírus elleni oltást.

Anyugdjíasok postai levelet is kapnak ingyenes válaszborítékkal, mondta Gulyás Gergely miniszter a kormányinfón. A kormány eddig nagyjából 50 milliárd forint értékben foglalt le különböző gyártású vakcinákat.

A mostani járványügyi korlátozások december 11-ig vannak érvényben. Orbán Viktor most konzultálni kezd járványügyi szakértőkkel, orvosokkal és gazdasági képviselőkkel. Ezután döntenek a további intézkedésekről.

Gulyás kedden azt mondta, speciális szabályokat szeretne karácsonyra, hogy a családok minél szélesebb körben találkozhassanak.

Csütörtökön ismét rekordot döntött a járvány napi áldozatainak száma.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!