Tam_Bau
MENÜ
2024. árpilis 27.
Zita
JAKO Kft.: Tolna megye és a térség iparának elismert szereplője

JAKO Kft.: Tolna megye és a térség iparának elismert szereplője

JAKO Fémárugyár Kft.

Társaságunk több, mint 16 éve foglalkozik fémforgácsoló szakmában magas szintű gyakorlati képzéssel.

Az 1998-ban Szekszárdon alapított JAKO Fémárugyár Kft. a kezdetek óta folyamatosan növekvő és idővel cégcsoporttá bővült családi vállalkozás mára 400 munkatársat foglalkoztat. Tolna megye és a térség iparának elismert szereplője.

Társaságunk minőségileg és műszakilag kiváló precizíós alkatrészeket, villanymotorokat és rendszerösszetevőket gyárt az autó illetve a haszongépjármű ipar, valamint kéziszerszámgép gyártók számára, 2012-ben új tevékenység fejlesztését és tervezését határoztuk el. Ennek eredményeként mára egy korszerű üzemben labortechnikai eszközök műanyag fröccsöntését végezzük. Modern gépparkkal és kiválóan képzett munkatársakkal rendelkezünk. Társaságunk több, mint 16 éve foglalkozik fémforgácsoló szakmában magas szintű gyakorlati képzéssel. Az oktatás a termeléstől elkülönítetten történik erre a célra rendszeresített gépeken. A kialakított oktatóteremben szimulációs program is segíti a gyakorlati anyag elsajátítását. Cégünk saját labdarugó csapatával és más sportlehetőségekkel, továbbá családi napokkal erősítjük az összetartást és a csapatszellemet.
A régióért számos tekintetben sokat teszünk, legyen szó helyi sportesemények, társasági események, vagy a helyi kultúra támogatásáról.
A jövőben is egy olyan vállalkozásnak tekintjük magunkat, aki szorosan együttműködik partnereivel annak érdekében, hogy igényre szabott és innovatív megoldásokat fejleszthessünk és valósíthassunk meg. Ennek eléréséhez rendszeresen fejlesztjük gépparkunkat és munkatársaink szakismeretét.