MENÜ
2024. árpilis 18.
Andrea, Ilma
Hamilton: az életben gyorsan változnak dolgok

Hamilton: az életben gyorsan változnak dolgok

player.hu

„Őszintén remélem, hogy 40 évesen már nem fogok versenyezni."

A 36 éves Lewis Hamilton már az idősebbek közé tartozik a jelenlegi F1-es mezőnyből, és jelen állás szerint akár az idény végén távozhat. Persze nem fog, de miután – meglepetésre – csak egy évvel sikerül meghosszabbítani a 2020-ban lejárt kontraktusát, így papíron egyelőre csak az idei szezonra van szerződése a Mercedesszel.

A címvédő csapatfőnökétől, Toto Wolfftól lehet tudni, hogy nagy erővel folynak a tárgyalások, és több évben gondolkoznak, ám a sajtó azt írja, hogy...

De igen, mint fentebb is írtuk, a brit maradni fog az F1-ben – nyilván a Mercedesnél –, de hogy meddig, azt még ő is csak nagyjából tudja, legalábbis ez derül ki a Corriere della Serának adott interjújából:

„Őszintén remélem, hogy 40 évesen már nem fogok versenyezni. Annyi mindent szeretnék csinálni, hogy úgy nehéz lenne. De az életben olyan gyorsan változnak a dolgok, hogy bármikor érhet meglepetés.Például azt sem gondoltam volna, hogy ennyire fogom élvezni a mostani idényt.”
A 23 futamos(ra tervezett) szezonból hat verseny lement, Lewis Hamilton és a Mercedes pedig csak a második a pilóták, illetve a konstruktőrök között, ami egy nagyon kicsit azért meglepő.