MENÜ
2024. árpilis 20.
Tivadar
Halálos fenyegetés és támadás Messi és családja ellen

Halálos fenyegetés és támadás Messi és családja ellen

rangado.24.hu

Lionel Messi apósának üzlete ellen intéztek támadást.

Rosariót évek óta a kábítószer-kereskedelemmel kapcsolatos bűnbandák uralják, így nem meglepő, ha erőszakos cselekmények történnek az argentin város utcáin. Ám mikor Lionel Messi apósának üzlete ellen intéztek támadást, még a védelmi miniszter is hallatta a hangját.

Hajnak 3 óra 20 perckor két motoros 14 lövést adott le a Roccuzzo család rosariói boltjára, számolt be róla a dél-amerikai sajtó. Az üzlet Lionel Messi apósának a tulajdonában, a támadók nem csupán szitává lőtték a bejáratot, de egy fenyegető üzenetet is hagytak, amelyet a világbajnok labdarúgónak, illetve a város polgármesterének, Pablo Javkinnak címeztek: Messi, várunk! Javkin egy drogdíler, nem fog rád vigyázni.

Az argentin város helyi televíziója beszámolt a támadásról, és azt sugallta, hogy védelmi pénzt kicsikarása állhat az ügy háttérében.

Aníbal Fernández, Argentína védelmi minisztere is megszólalt, úgy fogalmazott, a drogkereskedők győztek, hiszen 20 éve tehetetlenek ellenük a hatóság emberei. De a történeteket nem hagyta szó nélkül és leváltotta a város rendőrparancsnokát.

Javkin polgármester a hatóságok gyengeségét kárhoztatta, de azt mondta, nem fél.

Nincs fegyverem, én úgy sétálok végig a városon, mint a többi ember. Engem nem fognak megfélemlíteni – mondta.