MENÜ
2024. árpilis 25.
Márk
Gyorsan távozhat Manchesterből?

Gyorsan távozhat Manchesterből?

liner.hu

Jelen állás szerint ez a forgatókönyv is nagyon reálissá válhat, miután a Manchester United messze formán kívül játszik

Manchester United egy igen erős kerettel kezdhette meg a bajnokságot, miközben még Ronaldo is csatlakozott hozzájuk. Más kérdés, hogy az azóta menesztett Solskjaer nem rakta rendbe a védelmet, noha erre minden lehetősége megvolt az évek alatt.

Ez hamar megbosszulta magát, sorra futottak bele a pofonokba, így nem volt más opció, minthogy elköszönjenek a norvégtól. Conte lehetett volna a biztos megoldás, mégsem csaptak le rá a „Vörös Ördögök”, ellenben a Tottenhammel, ahol kiváló munkát végez az olasz szakember.

Ronaldo sok gólt szerzett, mióta visszatért Manchesterbe, de a kritikák sem kerülik el, noha láthatóan nála jobban senki sem akar a pályán teljesíteni. A jelenlegi helyzet annyira kritikussá vált, hogy a korábbi hírek szerint ügynöke, Jorge Mendes társaságában egyeztetett a lehetőségekről.

Mivel Mbappé még mindig nem hosszabbított Párizsban, és nagy valószínűség szerint Madridban folytatja, valakivel pótolniuk kell a francia klasszist. Már Rashford neve is felkerült a listára, addig rövid távon Ronaldo jelenthetne megoldást.

A Marca beszámolója szerint a PSG már tavaly nyáron érdeklődött a portugál csapatkapitány szolgálatai iránt, amikor úgy tűnt, hogy Mbappé a Real Madridhoz szerződik. Akkor ebből az üzletből nem lett semmi, ám Messi így is megérkezett, aki Neymarral közösen alkothatna egy nagy triót Ronaldóval.

A lapban azt olvasni, hogy Ronaldo és a United ideiglenes edzője, Rangnick egyáltalán nem ápolnak jó viszonyt. Sokan már előre megmondták, hogy a világsztár és a szakember nem fog kijönni egymással, és ha igazak a hírek, akkor a jóslat beteljesült.

A PSG lehet a legvalószínűbb célpontja Ronaldónak, aki 12 hónappal azután távozhat ezen a nyáron, hogy visszatért, és arról olvashattuk, hogy akár 40 éves korában is a United játékosa lehet. Teljesen a brit környezetre helyezkedett be a család, de most minden megváltozhat, látván azt, hogy mennyire rosszul mennek a dolgok.