MENÜ
2024. árpilis 19.
Emma
Gulácsi Péter csapatot válthat, több kérője is van

Gulácsi Péter csapatot válthat, több kérője is van

hvg.hu

Az olasz bajnok és a Borussia Dortmund is szemet vetett a magyar válogatott kapusára.

A Sport Bild információi szerint az olasz listavezető milánói Internazionale hamarosan ajánlatot tehet a jelenleg az RB Leipzigben védő magyar kapusnak, Gulácsi Péternek.

A 30 éves kapus csapatváltása már téma egy ideje, mivel 2023-ig érvényes lipcsei szerződésében viszonylag alacsony, 12-13 millió eurós kivásárlási ár szerepelhet, de az eddig legbiztosabb érdeklődőnek tűnő Borussia Dortmund a magas fizetése miatt vacillált a kapus megszerzésén.

Az olaszokat viszont a hírek szerint nem zavarja ez sem: állítólag olyan ajánlatot fognak tenni, amivel sem a Leipzig, sem a Dortmund nem tud versenyezni.

Ez a hírek szerint évi 10 millió eurós fizetést is jelenthet, ami a jelenlegi bére duplája, mellesleg bekerülne a világ tíz legjobban fizetett kapusa közé.

A hír már csak azért is több lehet, mint pletyka, mert a Serie A-t négy ponttal vezető Inter első számú kapusa, Samir Handanović már 36 éves, ezen a poszton tehát indokolt lenne a fiatalítás.

Érdemes megemlíteni, hogy bár Gulácsi ezzel az igazolással fizetésügyileg is a világ legjobbjai közé emelkedne.

Gulácsi a héten Magyarországon egész más témában vetette észre magát Magyarországon: az aktív focisták között elsőként állt ki a szivárvány családok mellett.