MENÜ
2024. március 19.
József, Bánk
Fekvőmunkára dolgozót felveszünk

Fekvőmunkára dolgozót felveszünk

roadster.hu

Mindenki ismer valakit, aki az átlagosnál is jobban szeret lustálkodni, és művészi szinten tud aludni.

Ez a részmunkaidős álláshirdetés éppen a hétalvóknak szól. Az Olivia’s nevű angol cég pontozólapot is ad a hivatásos alvónak, aki különböző szempontokról riportol majd. Ilyen például az ágyak mérete, az általános komfortérzet, a küllem és az időtállóság.

Egy hónapban két ágy érkezik a hivatalos tesztalanyhoz, aki bátran lehet pályakezdő, akár tapasztalat nélkül is jelentkezhet a stresszmentes munkára. Fontos, hogy jó szeme legyen a részletek felismeréséhez, és némi írói vénával is rendelkezzen, hogy érzékletesen tudjon beszámolni az éjszakai tapasztalatokról. Fontos, hogy alvászavarral küzdők nem pályázhatnak, érthető okokból.

“Bárki képes rá, hogy leheveredjen egy ágyra, de nem mindenki tudja a fekvés és az alvás élményét szavakba önteni. A leendő szakértőnktől ezt várjuk el” – mondta Nick Moutter, az Olivia’s alapítója. A munkáért óránként hatvan fontot fizetnek, a szerződést pedig havi tízórás fix munkára írják alá, de előfordulhatnak túlórák is. Szerencsére az elalvással nincs gond, a főnökség kifejezetten örül, ha nehezen dobja ki az ágy a dolgozót.